Hesabım
    Chad Stahelski "John Wick" Serisine Devam Etme Konusunda Kararsız!

    Serinin yönetmeni, beşinci filmi çekip çekmeyeceği hakkında konuştu.

    .

    John Wick serisinin yönetmeni Chad Stahelski, dördüncü filmin vizyona girmesinden ve serinin gişe rekorunu kırmasından birkaç ay sonra, beşinci filmle devam edip etmeme konusunda emin olmadığını söyledi.

    "John Wick 5" için ilk duyuru 2020 yılında gelmiş ve filmin "John Wick: Chapter 4" ile peşpeşe çekileceği duyurulmuştu. Zaman içinde planlarda değişiklikler oldu ve Lionsgate geçtiğimiz Mayıs ayının sonunda beşinci film için hazırlıkların resmen başladığını açıkladı. Ancak Stahelski'nin kafası biraz karışık...

    "John Wick: Chapter 4", yakın gelecekte çıkacak olan spin-off'lar bu dünyada geçen hikayeler anlatmaya devam edecek olsa da, serinin ana hikayesini sona erdirmiş gibi görünüyordu. Yakın zamanda Empire ile konuşan Stahelski, beşinci filmin hikayesini nereye götüreceğinden emin olmadığını ve son filmin kesin bir son olmasına izin vermeyi düşündüğünü söyledi:

    "Şimdi dördü yaptık ve çemberi tamamladık, tabiri caizse seri için oldukça iyi bir kapanış olduğunu düşünüyorum. Ve sonra içimdeki rakip ya da gerçek yönetmen var, 'bakalım yapıp yapamayacağımızı görelim' diyor. Bu çok çekici. Henüz bir 'neden'im yok. Ancak bu, aramayı bırakmamız gerektiği anlamına gelmez."

    Muhtemelen bir sonraki projesi olan PlayStation oyunu “Ghost of Tsushima”nın film uyarlamasıyla ilgilenmek isteyen Stahelski, "John Wick 5" için kapıyı tamamen kapatmasa da geri dönmek için sağlam bir neden olması gerektiğini düşünüyor:

    "Lionsgate, anlaşılır bir şekilde daha fazla "John Wick" filmi yapmaya hevesli. Bir yönetmenin daha fazlası istenen bir mülke sahip olması kötü bir şey değil. Şu an bir işim yok. Ama yarın uyanıp Keanu'ya anlatacak harika bir fikrim olabilir veya o bana anlatabilir ve 'Aman Tanrım, bunu hemen şimdi yapmalıyız' diyebiliriz. Kafamda kullanmayı çok istediğim ama kullanmadığımız aksiyon sahneleri var. Geri dönersek, aynı şeyi yapamayız. Ödevimi yapmalıyım Daha iyi olmalıyım."

    “John Wick” serisi, Eylül ayında “The Continental” dizisiyle ve 2024'te Len Wiseman'ın yönettiği, Ana de Armas'ın başrolde yer aldığı “Ballerina” spin-off'u ile geri dönecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top