Hesabım
    "Killers of the Flower Moon"dan Yeni Fragman!

    Martin Scorsese'nin Leonardo DiCaprio başrollü filminden yeni bir fragman paylaşıldı.

    Usta yönetmen Martin Scorsese'nin 200 milyon dolar bütçeli epik dönem dramı "Killers of the Flower Moon"dan ikinci resmi fragman yayınlandı.

    Gerçek olaylara dayanan hikaye 1920'lerin Oklahoma'sında ortaya çıkıyor ve petrol zengini Osage Nation üyelerinin seri cinayetini anlatıyor. 'Terör Hükümdarlığı' olarak bilinen bir dizi vahşi suç aynı zamanda FBI'ın kuruluş dönemi ile çakışıyor.

    Scorsese, filmi başlangıçta olayla ilgili FBI soruşturmasını konu alacak şekilde tasarladı. Ardından, dramanın karanlık merkezinde hem bir aileye hem de bir aşk hikayesine odaklanarak bu planları değiştirdi.

    206 dakikalık süresiyle dikkat çeken filmde Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, John Lithgow, Brendan Fraser, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, Tatanka Means, William Belleau, Scott Shepherd ve Tantoo Cardinal rol alıyor.

    David Grann'in çok satan aynı adlı romanından uyarlanan senaryoyu Eric Roth kaleme aldı. Scorsese ve DiCaprio, Dan Friedkin, Bradley Thomas ve Daniel Lupi ile birlikte filmi yapımcılığını da üstleniyorlar.

    "Killers of the Flower Moon" Ekim ayında sınırlı bir vizyon gösteriminin ardından Apple TV+'ta yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top