Hesabım
    Tom Cruise, Harrison Ford'u Örnek Alıyor: 80 Yaşına Kadar Aksiyon Filmi Çekecek!

    61 yaşına giren Cruise'un gelecek planları arasında emeklilik yok!

    .

    14 Temmuz'da vizyona girecek "Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma - Birinci Bölüm" ile yedinci kez Ethan Hunt olarak beyaz perdeye gelecek olan Tom Cruise, gelecek planları arasında emeklilik olmadığını, 80 yaşında bile aksiyon filmleri çekmek istediğini açıkladı.

    Geçtiğimiz günlerde 61 yaşına basan aktör, filmlerdeki nefes kesen aksiyon sahneleri için dublör kullanmıyor ve uçaklardan, uçurumlardan atlamak, zorlu tırmanışlar gerçekleştirmek gibi tehlikeli sahnelerde bizzat kendisi rol alıyor.

    The Sydney Morning Herald ile konuşan Cruise, kendisini Hollywood'un diğer bir ikonik aksiyon figürü ile karşılaştırdı ve aksiyon filmlerine devam edeceğini söyledi:

    "Harrison Ford bir efsane. Hala devam etmeyi umuyorum. Ona yetişmek için 20 yılım var. Onun yaşına gelene kadar Mission: Impossible filmleri yapmaya devam etmeyi umuyorum."

    80 yaşındaki Harrison Ford geçen hafta vizyona giren "Indiana Jones ve Kader Kadranı" filmiyle kariyerindeki en ikonik rollerden birine yıllar sonra geri döndü. Tom Cruise, yönetmen Christopher McQuarrie ile birlikte filmi sinemada izlediğini sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

    Sinema gösterimlerinin ateşli bir savunucusu olan aktör, Indiana Jones dışında, 21 Temmuz'da vizyona girecek ve kendi filmiyle sağlam bir rekabet içinde olacak olan "Barbie" ile "Oppenheimer" filmlerine bilet aldığını da paylaştı:

    "Hem Barbie'yi hem de Oppenheimer'ı izlemek istiyorum. Açılış hafta sonunda izleyeceğim. Cuma, önce Oppenheimer'ı, sonra Cumartesi Barbie'yi izleyeceğim... Büyük ekranda film izleyerek büyüdüm. Ben onları böyle yapıyorum ve bu deneyimi seviyorum; buna bir topluluk ve sektör olarak sahip olmak önemli."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top