Hesabım
    "John Wick 4" İçin Aslında Başka Bir Son Planlanmıştı

    Yönetmen Chad Stahelski filmin orijinal final sahnesini anlattı.

    Lionsgate

    "John Wick: Chapter 4" yönetmeni Chad Stahelski, Empire ile yaptığı yeni bir röportajda, filmin orijinal sonunun final kurgusundan farklı olduğunu doğruladı.

    Bildiğimiz gibi Lionsgate, "The Continental" mini dizisi ve Ana de Armas liderliğindeki "Ballerina" gibi çeşitli yan filmlerinin yanı sıra beşinci bir "John Wick" filmi üzerinde ilerlemeye çok hevesli.

    Ancak "John Wick 4"ün sonunda John ölüyor ve mezarını Winston ve The Bowery King kısaca sohbet ederken görüyoruz. Yine de sahnenin doğası, John'un hala hayatta olduğuna dair zayıf bir olasılığı açık bırakıyor ve film tam anlamıyla belirsiz bir sonla bitiyor.

    Chad Stahelski, filmin orijinal sonun daha net bir yanıt sunduğunu, ancak izleyicilerin test gösterimi sırasında filmin son halinde yer alan sonu tercih ettiğini belirtiyor:

    "Farklı bir sonumuz vardı Filmin sonunda John Wick'i gerçekten gördüğünüz bir son çektik. Yani hala hayatta olduğu çok açıktı. Birlikte test ettiğimiz seyirciler kesinlikle muğlak sonları tercih ettiler.

    "John Wick 5" filmi Lionsgate tarafından resmen açıklandığı için John Wick'in ölmediği ve bir şekilde geri döneceği artık kesin. Ancak Stahelski seriye devam etmek konusunda emin değil. Yönetmen aynı röportajda, seriye devam etmek için sağlam bir nedene ihtiyaç olduğunu söylüyor.

    Chad Stahelski "John Wick" Serisine Devam Etme Konusunda Kararsız!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top