Hesabım
    Brad Pitt'li Formula 1 Filminin Adı Belli Oldu

    Filmi "Top Gun: Maverick" yönetmeni Joseph Kosinski yönetiyor.

    .

    Brad Pitt'in isimsiz Formula 1 filminin nihayet bir adı var: Apex. Uzun zamandır yapım aşamasında olan Apple projesi, aksiyon sahneleriyle büyük övgü toplayan "Top Gun: Maverick"in yönetmeni Joseph Kosinski tarafından yönetiliyor. Filmin çekimleri Britanya Grand Prix'sinde gerçekleştirilecek.

    Pitt filmde, acemi bir sürücünün pistlerde başarıya ulaşmasına yardımcı olmak için son bir kez geri dönen yaşlı, emekli bir yarışçı olarak rol alacak. ESPN F1 tarafından paylaşılan ilk görselin arka planında sürücü kostümünde daha genç bir Pitt yer alıyor ve karakterinin adının Sonny Hayes olduğunu ortaya koyuyor.

    .

    "Apex"te Pitt'in eğiteceği genç yarışçıyı, "Snowfall" yıldızı Damson Idris canlandıracak. Filmin teması, yakında çıkacak olan diğer bir yarış filmi "Gran Turismo"ya oldukça benziyor. Sony'nin "Gran Turismo" filminde başrolleri David Harbour, Archie Madekwe ve Orlando Bloom üstleniyor. Film 11 Ağustos'ta vizyona girecek.

    "Top Gun: Maverick"te CGI efektleri olabildiğince az kullanan Kosinski, pratik efektlerle çektiği nefes kesen aksiyon sahneleriyle büyük beğeni toplamıştı. Yönetmen "Apex" için de aynı yaklaşımı benimsediğini şu sözlerle anlatmıştı:

    "Gerçek fotoğrafçılığa bu kadar aşık olan insanları görmek benim için neredeyse komik. Gençler bunu pek görmemiş. CGI'nin (bilgisayar tarafından oluşturulan görüntüler) büyük filmlerin bir aracı olmasına o kadar alışmışlar ki, gerçek bir şey çektiğinizde yenilikçi bir his uyandırıyor. Filmin gerçek yarışlara ve gerçek arabalara çekim yapıp onu yakalama yaklaşımı tam olarak budur. Benim için çok büyük ama heyecan verici bir meydan okuma olacak."

    Brad Pitt'in filmde kullanacağı araç da ilk kez görücüye çıktı. Pitt, Mercedes tarafından üretilen bu araçla Britanya GP pole pozisyonunu kazanan pilotun yerine formasyon turuna liderlik edecek.

    .
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top