Hesabım
    Danny DeVito, Penguen Rolüne Geri Dönmeye Sıcak Bakıyor

    Michael Keaton'ın Batman rolüne dönmesinin ardından Danny DeVito da Penguen olarak dönmek istiyor...

    Warner Bros.

    Son dönemlerde süper kahraman filmlerine hakim olan çoklu evren hikayeleri sayesinde geçmiş süper kahraman filmlerinin yıldızlarının geri dönüşlerine şahit oluyoruz. "Spider-Man: No Way Home"un Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ı getirmesinin ardından, Michael Keaton da "The Flash" ile Batman rolüne döndü.

    Ekrana geri dönme açısından bu noktada hiçbir karakter sınır dışı görünmüyor ve Danny DeVito da bu ayrıcalıktan yararlanma- fırsatı karşısına çıkarsa role geri dönmeye oldukça istekli. DeVito, Tim Burton'ın 1992 tarihli "Batman" devam filmi "Batman Dönüyor"da Oswalt Cobblepot/The Penguin rolünü canlandırmıştı.

    Yakın zamanda SFX Magazine tarafından kendisine Penguen rolüne geri dönmeyi düşünüp düşünmediği sorulduğunda aktör şunları söyledi:

    "Bunu yapmayı kesinlikle düşünürdüm, evet. Batman Dönüyor harika bir filmdi, opera gibi görkemliydi. Elinden gelen her şeyi yapabilirsin. Motive edici o kadar çok şey vardı ki, Penguen'in içinde çok fazla şey çalkalanıyordu. Benim için duygusal bir deneyimdi çünkü Tim'in [Burton] vizyonu ve tasarımıyla Oswald Cobblepot'u oynamanın hayatımın fırsatı olduğunu hissettim. Tim benim için bir dahi."

    Döneminde çok fazla karanlık ve yetişkinlere yönelik olarak reddedilen film, kırılmış insanlar hakkındaki kasvetli, psikoseksüel bir peri masalı olarak tanındıkça yıllar içinde itibarını korudu ve geliştirdi. Film, şimdiye kadar yapılmış en iyi çizgi roman filmlerinden biri olarak gösteriliyor.

    Penguen karakteri beyaz perdede son olarak Matt Reeves'in "The Batman" filminde Colin Farrell tarafından canlandırıldı. Farrell aynı rolü, karakterin geçmişini anlatacak olan "The Penguin" dizisinde de yineleyecek. Danny DeVito ise 11 Ağustos'ta vizyona girecek olan "Perili Köşk" ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top