Hesabım
    Dwayne Johnson, Sıradaki Filmiyle Hollywood'un En Çok Kazanan Aktörü Oldu!

    Johnson'ın sıradaki filminden alacağı ücret dudak uçuklattı!

    .

    Görünüşe göre, Ekim 2022'de vizyona giren "Black Adam"ın gişede batması, "Young Rock" dizisinin iptal edilmesi gibi "küçük aksilikler" Dwayne Johnson'ın kariyeri önünde bir engel oluşturmuyor.

    Johnson bu yılın ilerleyen zamanlarında Amazon Original filmi "Red One" ile izleyici karşısına çıkacak. Chris Evans ve J.K. Simmons'ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin potansiyel olarak bir seriye dönüşmesi bekleniyor.

    Puck News'ın bildirdiğine göre Johnson bu filmdeki Callum Drift, Commander of the E.L.F rolünden 50 milyon dolar kazandı! Bu yalnızca oyuncunun kariyerinin bugüne kadarki en büyük maaş çeki değil, aynı zamanda herhangi bir aktörün tek bir rol için aldığı en büyük ön ödeme.

    Hollywood oyuncuları filmlerin gişesinden pay alarak kazançlarını arttırabiliyorlar. Örneğin geçtiğimiz yıl Tom Cruise'un "Top Gun: Maverick"ten kazancı filmin gişe rekorları kırmasının ardından 100 milyon dolara kadar yükselmişti.

    Ancak Leonardo DiCaprio, Brad Pitt gibi en büyük yıldızların aldığı en yüksek ücret 30 milyon doları nadiren geçiyor. Daha önce Robert Downey Jr. "Captain America: Civil War" için, Will Smith ise "King Richard" için 40 milyon dolar kazanmıştı. Dwayne Johnson ise geçtiğimiz yıl "Black Adam" için 20 milyon dolar almıştı.

    Son Zamanlarda Hollywood'da Kim Ne Kadar Kazanıyor?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top