Hesabım
    "Gran Turismo"dan Yeni Fragman: Bir Yarış Efsanesi Doğuyor

    "Gran Turismo" 11 Ağustosta sinemalarda!

    Yayınlanmasına üç hafta kala Sony Pictures, Playstation'ın son derece başarılı “Gran Turismo” video oyunu serisinin yakında çıkacak olan film uyarlamasından ikinci fragmanı yayınladı.

    Gerçek bir profesyonel yarış arabası sürücüsü olmak için bir dizi yarışmayı kazanan yetenekli bir oyuncu olan Jann Mardenborough'nun gerçek hikayesinden ilham alan filmi "District 9", "Elysium" gibi filmlere imza atan Neill Blomkamp yönetiyor.

    Film, işçi sınıfından mücadele eden genç bir oyuncu (Archie Madekwe), başarısız eski bir yarış arabası sürücüsü (David Harbour) ve idealist bir motor sporları yöneticisi (Orlando Bloom) etrafında dönüyor. Üçü birlikte, dünyanın en seçkin sporunda mücadele etmek için her şeyi riske atıyorlar.

    Djimon Hounsou ve eski Spice Girl üyesi Geri Halliwell-Horner, gencin anne babasını canlandırırken Daniel Puig, Darren Barnett, Josha Stradowski ve Thomas Kretschmann da filmde yan rolleri üstleniyor.

    Geçen yılın sonlarında Macaristan'da çekilen proje, bazı benzersiz görsellere ulaşmak için oyun öğeleriyle bir araya getirilen bazı aşırı açılar ve yüksek hızlı çekim sunmak için dronları kullandı.

    Yarış simülatörü serisi bu yıl 25. yıl dönümüni kutlayacak ve şimdiye kadar beş farklı PlayStation konsolu için sekiz oyunda 90 milyondan fazla kopya sattı. En yeni oyun olan “Gran Turismo 7” geçen yıl mağazalarda yerini aldı.

    "Gran Turismo" 11 Ağustos'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top