Hesabım
    "Testere 10"dan İlk Fragman Yayınlandı: Jigsaw Geri Dönüyor!

    "Testere 10" 20 Ekim'de sinemalarda!

    Lionsgate, Tobin Bell'in John Kramer/Jigsaw olarak geri döneceği "Testere 10"dan (Saw X) ilk fragmanı yayınladı.

    "Testere" ve "Testere 2" filmlerinin arasındaki zaman diliminde geçen onuncu filmde, John Kramer, kanserini tedavi etmesi umuduyla riskli ve deneysel bir medikal işlem için Meksika'ya gider ancak bütün bu operasyonun en savunmasız olan insanları dolandırmak için bir tuzak olduğunu keşfeder...

    Yeni bir amaçla donanmış olan kötü şöhretli katil, aldatıcı ve dengesiz tuzaklar aracılığıyla kendine has içgüdüsel yöntemiyle dolandırıcıların durumunu tersine çevirerek işine geri döner. Fragman, bunun Jigsaw'un en kişisel oyunu olduğunu vurgulayarak f,ilmin korku sinemasının bu ikonik karakterine daha yakından bir bakış sunacağını vadediyor.

    "Testere 6" ve "Testere 3D" (Saw: The Final Chapter) filmlerini de yöneten Kevin Greutert'in bir kez daha yönetmen koltuğunda oturduğu "Testere 10"da ayrıca serinin eski yüzlerinden Shawnee Smith de Amanda Young rolüne geri dönüyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Synnove Macody Lund, Michael Beach ve Steven Brand gibi isimler yer alıyor. "Testere 10" 20 Ekim'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top