Hesabım
    Ben Affleck "Favori Şehri" İstanbul'da!

    Ben Affleck çocuklarıyla birlikte İstanbul tatilinde...

    .

    Bu yaz İstanbul'u ziyaret eden Hollywood yıldızlarına bir yenisi daha eklendi: Ben Affleck yıllar sonra yeniden Türkiye'ye geldi. Affleck yönettiği ve başrolünü üstlendiği, 2012 tarihli "Argo" filminin bir kısmını İstanbul'da çekmiş, film En İyi Film dahil olmak üzere 3 dalda Oscar almıştı.

    Eski eşi Jennifer Garner’den olan kızları Violet Anne, Seraphina Rose Elizabeth ve oğlu Samuel Garner ile tatil için bir kez daha İstanbul'a gelen oyuncu, verdiği röportajlarda İstabul'un favori şehri olduğunu vurguluyor.

    .

    Özel uçağı ile gelen ve Sultanahmet'teki Four Seasons Otel'de kalan Affleck, Kapalıçarşı'yı gezdi ve boğazdaki bir restoranda yemek yedi. Jennifer Lopez'in çalışma takvimindeki yoğunluktan dolayı Affleck'e eşlik etmediği bildiriliyor.

    İstanbul'da Affleck'i kızdıran bir olay da yaşandı. Yemek yiyeceği restorana gitmek için otelden çıkarken görüntülenen yıldızın korumaları ve otel görevlileri görüntü almaya çalışan magazin muhabirini engellemeye çalıştı.

    .

    Durumu fark eden Affleck, görevlilerin sert tavırlarından rahatsız olarak müdahale etti ve olayın daha fazla büyümesini engelledi. Affleck'in İstanbul tatilinin 10 Ağustos'a kadar devam edeceği bildiriliyor.

    Geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncu Christian Bale de tatil için İstanbul'a gelerek tarihi yarımadayı gezmişti. Kapalıçarşı'ya ziyarette bulunan Tom Cruise ise tatil değil, yeni "Görevimiz Tehlike" filmi için mekan araştırmak üzere İstanbul'daydı...

    Kültür Bakanlığı'ndan "Görevimiz Tehlike" Açıklaması: "Biri Densizlik Yaptı Diye..."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top