Hesabım
    Zachary Levi "Tangled" Uyarlamasında Flynn Rolüne Dönmek İstiyor

    Geçtiğimiz günlerde Disney'in canlı aksiyon "Karmakarışık" uyarlamasının başrolü için Florence Pugh'u düşündüğü iddia edilmişti.

    .

    Zachary Levi, "Tangled" (Karmakarışık) filminin canlı aksiyon yeniden çevriminde Flynn rolüne geri dönüş yapabileceğini açıkladı ancak bunun için belirli bir oyuncunun Rapunzel rolüne seçilmesi gerekiyor.

    Orijinal Disney animasyon filmi, Rapunzel masalına farklı bir yaklaşım getirmişti. Bu versiyonda onu kapatıldığı kulesinden kurtaran prens, aslında Levi'nin canlandırdığı Flynn adında bir hırsızdı. Film, vizyona girdiği 2010 yılından bu yana Disney'in klasik prenses filmlerinden biri olarak popülerliğini korudu.

    Geçtğimiz hafta, Disney'in animasyon klasiklerini canlı aksiyon olarak uyarlama trendine "Karmakarışık"ın da ekleneceği ortaya çıkmış ve başrol için Florence Pugh'nun düşünüldüğü iddia edilmişti.

    Canlı Aksiyon "Tangled" İçin Florence Pugh Düşünülüyor

    Canlı aksiyon uyarlama konusunda henüz resmiyet kazanan hiçbir şey olmamasına rağmen Zachary Levi katıldığı bir hayran etkinliğinde, filmin yeni versiyonunda Flynn'i canlandırma konusunda istekli olduğunu ancak yaşının sorun olabileceğini belirtti.

    Ancak Florence Pugh'un Rapunzel'i canlandırmak için görüşmelerde bulunduğu yönündeki söylentilere değinerek, neden filmde oynaması gerektiğini düşündüğüne dair komik nedeni açıkladı:

    "Dinleyin, çok isterim… Başka bir yineleme yapmayı, bunu yapmayı çok isterim. Ama aynı zamanda ben... hikayeye göre Rapunzel 17 yaşında 18 yaşına giriyor. Ve, uh, bilmiyorum... başka roller için gençleşmediğimden değil ama bilmiyorum.

    İnternette dolaşan bir şey vardı, az önce gördüm. Birisi bana Florence Pugh'un potansiyel olarak Rapunzel rolünü oynayabileceğini söyledi. Ve eğer Florence Rapunzel'i oynasaydı belki! Çünkü benim gerçek soyadım Pugh, bu arada... yani Tangled'da bir 'Pugh Pugh'unuz olurdu. Bu gerçekten komik olurdu. Ancak hikaye açısından bakıldığında 24 yaşında değilim."

    Pugh'nun gerçekten Rapunzel'i oynayıp oynamayacağı doğrulanmamış olsa da 18 yaşındaki karakter için uygun bir seçim olabilir. Ancak 42 yaşındaki Levi'nin de belirttiği gibi Flynn'i ile olası yeni Rapunzel arasındaki yaş farkı hikayeye uygun olmayabilir. Yine de Levi'nin Flynn olarak geri dönme fikri konusunda heyecanlı olduğu oldukça ve eğer şans verilirse geri dönecek kadar rolü sevdiği çok açık.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top