Hesabım
    Zack Snyder Şimdiden "Rebel Moon" Yönetmen Kurgusunu Tanıtıyor!

    Director's Cut versiyonlarıyla ünlü Zack Snyder, Aralık'ta yayınlanacak yeni filminin de uzun versiyonu geleceğini doğruladı.

    Netflix

    Zack Snyder'ın iki filmlik bilim kurgu destanı "Rebel Moon"un ilk teaser fragmanı dün yayınlandı. Serinin ilk filmi "Rebel Moon - Part 1: A Child of Fire" 22 Aralık'ta Netflix kütüphanesine eklenecek. Devam filmi ise 2024 ilkbaharında izleyicilerle buluşacak.

    Snyder'ın aslında bir Star Wars hikayesi olarak tasarladığı seri, büyük bütçesi ve kalabalık oyuncu kadrosuyla şimdiden merakla bekleniyor. Yönetmen, fragmanın yayınlanmasının ardından Netflix'in resmi haber sitesi Tudum ile konuştu ve hayranların kafasına takılan bazı soruları yanıtladı.

    "Rebel Moon: Part One - A Child of Fire"dan İlk Fragman!

    "Rebel Moon", Imperium olarak bilinen ve barışçıl gezegenleri işgal eden zalim bir imparatorluğa isyan etmek için komşu gezegenlerden savaşçıları toplayan gizemli genç kadın Kora'yı konu alıyor. Snyder esin kaynakları arasında Star Wars, Dune ve Akira Kurosawa filmlerini sayarken, şimdiden bir Director's Cut versiyonunun geleceğini de açıkladı:

    "Yönetmen kurgusu bir saate yakın ekstra içerik içeriyor, dolayısıyla bunun meşru bir genişletilmiş evren versiyonu olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok şey görüyorsunuz. Her yönüyle daha renkli.

    Yönetmen [kurgusu], kariyerim boyunca meşhur bir şekilde yaptığım, derinlemesine bir dalış. Bu olaya nasıl bulaştığımı bilmiyorum ama bu konuda söyleyeceğim şey şu ki, benim için yönetmenin kurguları geçmişte her zaman uğruna savaşmam gereken bir şeydi ve kimse bunu istemiyordu.

    Netflix'te ise bazı sahneleri yalnızca yönetmen kurgusu için çektik. Yani bu açıdan, bu gerçekten bir aydınlanma çünkü büyük hayranlar için ikinci bir vuruş şansı veriyor, sanki [aksi takdirde] elde edemeyecekleri gerçek bir keşif gibi. Bu konuda gerçekten heyecanlıyım!

    Filmlerinin uzatılmış, yeniden kurgulanmış versiyonlarını oluşturmak, Snyder'ın her şeyden çok bilinen özelliği olabilir. DC'nin "Justice League"inden ayrılmak zorunda kaldıktan sonra, hayranların da desteği ile projenin orijinal vizyonuna uygun olarak yenilenmiş versiyonunu, "Zack Snyder's Justice League"i yayınladı. İlk film geniş çapta eleştirilirken, çoğu izleyici ve eleştirmen Snyder'ın kurgusunun daha üstün ve daha derin bir versiyon olduğunu düşündü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top