Hesabım
    "Rebel Moon: Part One - A Child of Fire"dan İlk Fragman!

    Zack Snyder'ın bilim kurgu destanından ilk fragman yayınlandı.

    Zack Snyder'ın iki bölümlük Netflix bilim kurgu destanının ilk filminden, "Rebel Moon: Part One - A Child on Fire"dan ilk fragman yayınlandı.

    Hayatına, Snyder'ın Lucasfilm'e sunduğu karanlık bir Star Wars projesi olarak başlayan proje, Star Wars evrenine kabul edilmeyince bağımsız bir film olarak yıllar boyunca geliştirildi. Snyder'ın fragmanı sunarken "20 yıldır" emek verdiğini belirttiği serinin fragmanı ilk kez Gamescom Açılış Gecesi etkinliğinde hayranlarla buluştu ve hemen ardından çevrim içi olarak da paylaşıldı.

    Hikaye, Sofia Boutela'nın canlandırdığı Kora adında, gizemli bir geçmişe sahip olan bir savaşçıyı takip ediyor. Galaksinin uzak bir köşesinde yaşayan barışçıl bir koloni, zalim bir komutanın orduları tarafından tehdit edilince, koloni halkı Kora'yı yakın gezegenlerden savaşçılar bulmaya gönderir.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca; Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Michiel Huisman, Jena Malone, Cary Elwes, Ray Fisher, Corey Stoll, Alfonso Herrera, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Kingston Foster, Ingvar Sigurdsson, Fra Fee ve Staz Nair gibi isimlerin yer aldığı seride usta oyuncu Anthony Hopkins de antik bir savaş robotuna sesiyle hayat veriyor.

    Snyder, filmi "300 Spartalı"nın ortak yazarı Kurt Johnstad ve "Army of the Dead"in ortak yazarı Shay Hatten ile birlikte yazdı. "Rebel Moon Part 1: A Child of Fire"ın 22 Aralık'ta yayınlanacak ilk gösterimi öncesinde sınırlı sayıda sinemada gösterime girmesi bekleniyor. "Rebel Moon Part 2: The Scargiver" ise 19 Nisan 2024'te izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top