Hesabım
    "Gran Turismo" Sinemalarda!

    İngiliz profesyonel yarış pilotu Jann Mardeborough’un gerçek hayat hikayesinden esinlenen "Gran Turismo" sinema salonlarındaki yerini aldı!

    Aynı adlı popüler yarış simülasyonu oyunundan uyarlanan ve İngiliz profesyonel yarış pilotu Jann Mardeborough’un gerçek hayat hikayesinden esinlenen "Gran Turismo" filmi uzun süren bekleyişin ardından nihayet sinema salonlarındaki yerini aldı.

    Yönetmen koltuğunda Neill Blomkamp'ın (District 9, Elysium) oturduğu filmde, oyun becerileri gerçek bir profesyonel yarış arabası sürücüsü olmasını sağlayan Mardeborough'a Archie Madekwe hayat veriyor. Yetenekli yarışçının akıl hocası rolüyle David Harbour, anne ve babası rolüyle Djimon Hounsou ve Geri Halliwell, rakip bir yarışçı olarak Josha Stradowski ve bir motor sporları pazarlama yöneticisi olarak Orlando Bloom da film de rol alıyor.

    Arabalara karşı doğuştan gelen bir yeteneğe sahip olan bir Gran Turismo oyuncusu olan Mardenborough, oyun becerilerini bir dizi Nissan yarışmasını kazanmak için kullanır ve keşfedilmesinin ardından gerçek bir profesyonel yarışçı olma yolunda ilerler. Hayalini gerçekleştirmek ve pistte zirveye ulaşmak için hem kendisinin hem de arabasının sınırlarını zorlayarak, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır, peki karşısına çıkan engelleri aşabilecek midir?

    Gerçek bir hikâyeyi mümkün olan en inandırıcı şekilde aktarmak için gerçek pist ve gerçek arabalar kullanılan filmde, 22’si kahraman araba olmak üzere, toplam 65 adet araçlık filo oluşturuldu. Filme başlarken “Aslında gerçek arabalarla, gerçek sürücülerle, gerçek pistlerle ne kadar çok çalışacağımızı pek bilmiyordum. Bu filmde gördüğünüz şeylerin %95'i gerçek!" diye David Harbour seyircilerin benzersiz bir deneyim yaşayacağını vurguluyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top