Hesabım
    "Talk to Me", A24'ün Şimdiye Kadarki En Büyük Korku Filmi Oldu

    "Talk To Me" A24'ün tüm zamanlarının en çok hasılat yapan korku filmi oldu.

    A24

    A24'ün Avustralya yapımı korku filmi "Talk to Me"ye övgüler yağmaya devam ederken, film A24 için tüm zamanların en çok hasılat yapan korku filmi oldu. Talk to Me; 2018'de benzer bir şekilde gösterime çıkan mütevazı bütçeli doğaüstü korku filmi Hereditary'yi geride bıraktı.

    10 milyon dolar bütçeli Hereditary, beş yıl önceki gösterimi sırasında US ve Kanada'da $44,069,456 dolar gibi iyi bir hasılat elde etmişti. Gişedeki 6. haftasında Talk To Me, bu hafta sonu yaptığı 2 milyon dolarlık hasılatla, Hereditary'yi yarım milyon dolar geçerek $44,575,941 rakamına ulaştı. Filmin maliyeti ise sadece 4,5 milyon dolar.

    İkiz yönetmenler Danny ve Michael Phillipou, başarılı bir YouTube kanalının ardından Talk To Me ile ilk uzun metrajlı filmlerine imza attılar. Film mumyalanmış bir eli kullanarak ruhların canlanmasını sağlayan bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor. Gençler ruhları nasıl canlandıracaklarını keşfederken, bu yeni heyecana bağımlı hale gelir ve korkunç doğaüstü güçleri uyandırırlar.

    2023 tür filmleri açısından iyi bir yıl oldu. Insidious: The Red Door, M3GAN ve Scream VI gibi filmler gişede büyük başarı elde ettiler.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top