Hesabım
    "The Bikeriders" Fragmanı: Austin Butler, Tom Hardy ve Jodie Comer Bir Motosiklet Çetesi Savaşına Yakalanıyor

    Jeff Nichols'un motosiklet çetesi draması “The Bikeriders" Aralık'ta sinemalarda.

    20th Century Studios, Jeff Nichols'un başrollerini Austin Butler, Jodie Comer ve Tom Hardy'nin paylaştığı yeni motosiklet çetesi draması “The Bikeriders”ın fragmanını yayınladı. Film, 31 Ağustos'ta Telluride Film Festivali'nin açılışında gösterilmiş, büyük beğeniyle karşılanmıştı. Filmin sinemalarda gösterim tarihi ise 1 Aralık olarak planlanıyor.

    Danny Lyon'un 1968 tarihli siyah-beyaz fotoğraflardan oluşan kitabına dayanan "The Bikeriders", 1965 Chicago'sunda Vandallar adı verilen kurmaca bir Ortabatılı motorcu çetesini konu alıyor. Austin Butler, tıpkı kıdemli çete üyesi ve kurucu Johnny (Hardy) gibi, kulübe kayıtsız şartsız bağlı olan, sessiz genç bir adam olan Benny'yi canlandırıyor. Jodie Comer, Benny'nin genç yaşta ona aşık olan karısı Kathy'yi canlandırıyor ve Benny'nin gruba dahil olmasının sonuçlarıyla boğuşuyor. Fragmanda, çetenin en sonunda suç faaliyetlerine bulaştığını ve ardından gelen şiddeti görüyoruz.

    Fragmanda ayrıca Mike Faist'in, filmdeki karakterlere ilham kaynağı olan 1960'ların gerçek hayattaki motorcularını fotoğraflayan Lyon'un kurgusal bir versiyonunu canlandırdığı görülüyor. Lyon'un motorcuların hayatlarını anlatan çalışmasına bir gönderme olarak Faist, Kathy ile ilişkisi ve çetesi hakkında röportaj yaparken görülüyor. Kathy karakteri ise "Killing Eve" yıldızı Comer'ın benzersiz bir Ortabatı aksanıyla tamamlanan, yepyeni bir yanını sergilemesine izin veriyor.

    Filmde ayrıca Michael Shannon, Boyd Holbrook, Damon Herriman, Beau Knapp, Emory Cohen ve Karl Glusman da rol alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top