Hesabım
    Tom Hardy, Jodie Comer ve Austin Butler Aynı Projede!

    Ünlü oyuncular Jeff Nichols'ın "The Bikeriders" filminde bir araya gelecek.

    "Elvis" yıldızı Austin Butler, "Killing Eve" dizisiyle yıldızı parlayan Jodie Comer ve Tom Hardy, Jeff Nichols'ın yeni filmi için bir araya geliyor. 1967 tarihli Danny Lyon imzalı fotoğraf kitabından esinlenen "The Bikeriders" adlı filmin senaryosunu da Jeff Nichols kaleme aldı. Çekimler önümüzdeki Ekim ayında Cincinnati, Ohio'da başlayacak. 

    Film, 1960'larda kurgusal bir Ortabatı motosiklet kulübünün yükselişini ve esasen yabancılar için bir toplanma yeri olan kulübün on yıllık bir süre zarfında değişerek kötü niyetli, uğursuz bir çeteye dönüşüp orijinal grubun benzersiz yaşam tarzını tehdit etmeye başlamasını anlatacak. 

    "Loving", "Mud", "Take Shelter" gibi filmlerle tanınan Jeff Nichols, son olarak Michael Sarnoski'nin yöneteceği "Sessiz Bir Yer" spin-off filmi "A Quiet Place: Day One"ın senaryosunu kaleme aldı. "The Bikeriders", Nichols'ın 2016 tarihli "Loving" filminden sonraki ilk yönetmenliği olacak. 

    Filmin başrol ekibinden Austin Butler, şu sıralarda "Dune 2" filminin çekimlerini gerçekleştiriyor. Butler'ın beğenilen Elvis Presley performansı, adının şimdiden Oscar konuşmalarında geçmesini sağladı. Son olarak Ridley Scott imzalı "The Last Duel"de rol alan Jodie Comer ise şu sıralarda "Prima Facie" adlı tek kişilik oyunla sahneye çıkıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top