Hesabım
    "Scream" Senaristi Kevin Williamson, Neve Campbell'ın seriye Dönmesini İstiyor; "Hakkını Verin"

    Sidney geri dönmeli!

    Paramount Pictures

    Scream korku serisinin ilk beş filminde Sidney Prescott'u canlandıran Neve Campbell, ücret anlaşmazlığı nedeniyle bu yılın başarılı filmi Scream VI'da yer almamamıştı. Serinin yaratıcısı Kevin Williamson, Happy Horror Time podcast'inin bu hafta yayınlanan son bölümündeki bir röportaj sırasında konuyla ilgili "Söyleyebileceğim tek şey, 'Ona parasını ödeyin'" dedi.

    Podcast sunucuları ve Matt Emert, Williamson'a, Campbell'in Haziran 2022'de kamuoyuna açıkladığı filmde yer almama kararı hakkındaki aşağıdaki düşüncelerini sordu: Campbell; "Bir kadın olarak, değerimi oluşturmak için kariyerimde çok çalışmak zorunda kaldım. Özellikle konu Scream'e gelince, bana sunulan teklifin seriye kattığım değere eşit olmadığını hissettim. Bir erkek olsaydım ve 25 yıl boyunca gişe rekorları kıran büyük bir serinin beş bölümünde de yer alsaydım, bana teklif edilen rakam bu olmazdı. Sette böyle değer görmediğimi hissederek ve bunun etrafındaki adaletsizliği görerek çalışamazdım." demişti.

    Neve Campbell "Çığlık 6" İçin Geri Döneceği İddialarını Yalanladı

    Williamson, Neve Campbell'ın kararına saygı duyduğunu dile getirirken şunları söyledi; "Onu iyi tanıyorum. Onu seviyorum, ona tapıyorum; o da bunu yaptı ve bu onun için harika bir şey. Scream'e dahil olan herkesi seviyorum ve söyleyebileceğim tek şey ona hakettiği parayı ödemek gerektiği. Evet, duydunuz millet. Ben de bunu yapardım. Bu parayı ona verirdim. Bir gün bunların hepsini çözecekler" diye ekledi.

    Scream VI'nın gişede 168 milyon dolar hasılat yaparak franchise rekorları kıran başarısından sonra Campbell'ın geri dönebileceği daha çok Scream filmi olacağı kesin.

    Courteney Cox, Neve Campbell'ın "Çığlık 6"da Olmaması Hakkında İlk Kez Konuştu

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top