Hesabım
    "Aquaman and the Lost Kingdom"dan İlk Tanıtım Yayınlandı!

    "Aquaman ve Kayıp Krallık" 22 Aralık'ta Sinemalarda!

    Warner Bros. Pictures, büyük bütçeli yeni DC filmi “Aquaman and the Lost Kingdom”dan ilk görüntüleri yayınladı. 30 saniyelik klip, filmin ilk fragmanının dört gün içinde (bu perşembe) çevrimiçi olarak yayınlanacağını belirtiyor.

    Devam filmi için Aquaman/Arthur Curry rolüne dönen Jason Momoa hem Atlantis Kralı hem de yeni bir baba olarak görevlerini dengelemeye çalışıyor. İlk film gibi James Wan'ın imzasını taşıyan "Aquaman and the Lost Kingdom" için ayrıca Orm rolüyle Patrick Wilson, Hera rolüyle Amber Heard, Atlanna rolüyle Nicole Kidman, Black Manta rolüyle Yahya Abdul-Mateen II ve King Nereus rolüyle Dolph Lundgren geri dönüyor.

    Filmin yeni yayınlanan uzun özetine göre konusu kısaca şöyle:

    "Aquaman'i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, hâlâ babasının ölümünün intikamını alma ihtiyacıyla hareket ederek Aquaman'i sonsuza kadar alt etmek için elinden geleni yapacaktır. Bu sefer Black Manta her zamankinden daha heybetli; kadim ve kötü niyetli bir gücü serbest bırakan efsanevi Kara Üç Dişli Mızrak'ın gücünü kullanıyor.

    Aquaman, onnu yenmek üzere beklenmedik bir ittifak kurmak için hapisteki kardeşi, eski Atlantis Kralı Orm'a başvuracak. Krallıklarını korumak ve Aquaman'in ailesini ve dünyayı geri dönüşü olmayan bir yıkımdan kurtarmak için birlikte farklılıklarını bir kenara bırakmaları gerekiyor."

    22 Aralık'ta vizyona girecek olan "Aquaman ve Kayıp Krallık" DC Genişletilmiş Evreni'nin son filmi olarak bir dönemin kapanışını da simgeleyecek. Bundan sonra DC Evreni, James Gunn ve Peter Safran'ın vizyonu doğrultusunda ilerleyecek ve bu dönemin ilk filmi 2025'te çıkacak olan "Superman: Legacy" olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top