Hesabım
    "Wonka"nın Yönetmeni Şimdiden Devam Filmlerine Göz Kırpıyor

    Timothée Chalamet liderliğindeki"Wonka"nın devam filmleri şimdiden gündemde...

    Roald Dahl imzalı "Charlie ve Çikolata Fabrikası" romanının ve bu romanın 1971 tarihli, Gene Wilder başrollü film uyarlaması olan "Willy Wonka ve Çikolata Fabrikası"nın öncsinde yaşananları anlatacak olan "Wonka" 15 Aralık'ta izleyicilerle buluşacak.

    Müzikal film Timothée Chalamet'nin canlandırdığı genç Wonka'nın başlangıç hikayesini, fantastik diyarlara yaptığı yolculukların kariyerini nasıl etkilediğini anlatacak olsa da yönetmen Paul King, Total Film ile yaptığı özel röportajda filmi ek bölümlerle devam ettirmek istediğini açıkladı.

    "Kesinlikle daha fazlasını yapmak isterim. Ve bu dünyada daha fazla zaman geçirmek isterim" diyen yönetmen, yazar Roald Dahl'ın da Wonka hikayelerine devam etmeyi amaçladığını belirtti:

    "Dahl kesinlikle Willy Wonka'yı devam ettirmek istiyordu. Aslında hiçbir yere varmayan taslaklar ve bir kısa öykü var. Gerçekten devam kitapları yazmadı ama bu, daha fazlasının olduğunu açıkça hissettiği tek kitaptı. Anlatmak istediğimiz çok daha fazla Wonka hikayesi var. Bu, 'İkinci Bölümde bunlar olacak' diyeceğiniz 'Dune: Bölüm Bir' gibi değil. Umarım bağımsız bir film olarak harika iş çıkarır. Ama kesinlikle daha fazlasını yapmak isterim. Ve bu dünyada daha fazla zaman geçirmek ve birkaç Oompa Loompa'yla tanışmak isterim."

    Elbette devam filmi ancak filmin mali açıdan başarılı olması durumunda mümkün. Yıl sonundaki inanılmaz derecede kalabalık vizyon takvimi göz önüne alındığında, "Wonka" kesinlikle zorlu bir mücadeleyle karşı karşıya. SAG-AFTRA grevinin stüdyolar adil ücretler ödemeye başlayana kadar oyuncuların gelecek projelerinin tanıtımını yapmasını engellemesi de ayrı bir zorluk.

    "Wonka"da Timothée Chalamet'ye Olivia Colman, Rowan Atkinson, Keegan-Michael Key, Paterson Joseph, Matt Lucas, Mathew Baynton, Natasha Rothwell, Jim Carter ve Sally Hawkins gibi isimler ve Oompa Loompa olarak Hugh Grant eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top