Hesabım
    Martin Scorsese İmzalı "Dolunay Katilleri"nin Son Fragmanı Yayınlandı

    Robert De Niro, Leoardo DiCaprio, Lily Gladstone, Jesse Plemons gibi isimleri bir araya getiren film 20 Ekim'de sinemalarda!

    Martin Scorsese'nin 200 milyon dolar bütçeli, ilk gösterimi Cannes'da yapılan ve önümüzdeki ay sinemalara gelecek olan destansı dönem draması "Dolunay Katilleri"nin (Killers of the Flower Moon) üçüncü ve son resmi fragmanı yayınlandı.

    David Grann'ın aynı adlı kurgusal olmayan kitabından uyarlanan hikaye, 20. yüzyılın başlarında, topraklarında petrol bulunmasıyla dünyanın en zengin insanları arasına giren Amerikan yerlilerini konu alıyor.

    Osage halkı bir anda lüks arabalara ve malikanelere kavuştu, çocuklarını eğitim için Avrupa'ya göndermeye başladı hatta evlerinde beyaz hizmetçiler çalışıyordu ancak bu gidişat birilerinin tüm Osage'leri teker teker öldürmesiyle son buldu...

    Yerli Amerikalıların zenginliği, cinayete başvurmadan önce de Osage'in olabildiğince çok parasını manipüle eden, gasp eden ve çalan beyaz yabancıları hemen cezbetti. Cinayet soruşturmaları ise FBI'ın, o zamanlar yeni kurulan bu kurumun Amerika'daki yerini sağlamlaştırdı.

    Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone, Robert De Niro, Jesse Plemons, John Lithgow, Brendan Fraser, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins ve Jillian Dion gibi isimlerin rol aldığı filmin senaryosu Eric Roth'un imzasını taşıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top