Hesabım
    Keanu Reeves, John Wick İçin Kesin Ölüm İstemiş!

    John Wick yapımcısı açıkladı: Bu filmleri yapmak Keanu'yu fiziksel ve duygusal olarak mahvediyor.

    Lionsgate

    Lionsgate'in "John Wick" serisi, 1970'lerde geçen ve 22 Eylül'de başlayacak olan "The Continental" dizisi ve gelecek yıl vizyona girmesi beklenen Ana de Armas liderliğindeki yan film "Ballerina" ile sınırlarını genişletmeye hazırlanıyor.

    Tüm bu yeni hikayeler, görünüşte John Wick'i öldüren ama aynı zamanda karakterin bir devam filmiyle geri dönüşü için açık kapı bırakan "John Wick 4"ün hemen ardından izleyiciyle buluşacak.

    Filmin vizyona girmesinden bu yana geçen aylarda, yönetmen Chad Stahelski'ye potansiyel bir beşinci film hakkında sorular yönetildi ve hem o hem de ekibin geri kalanı şimdilik bir ara vermekten mutlu olduklarını ancak ilgi çekici bir hikaye bulurlarsa muhtemelen geri döneceklerini belirttiler.

    Fakat Keanu Reeves dönmeye çok da hazır olmayabilir... Yapımcı Basil Iwanyk, Collider ile yaptığı yeni bir röportajda, filmin yıldızı Keanu Reeves'in dördüncü filmin çekiminin sonunda çok yorgun olduğunu ve Wick'in kesinlikle öldürüldüğünden emin olmak istediğini açıkladı.

    "Bu filmleri yapmak Keanu'yu fiziksel ve duygusal olarak mahvediyor" diyen Iwanyk sözlerini şöyle sürdürdü: "[Keanu] Sonunda her zaman 'Bunu bir daha yapamam' diyor ve biz de onunla aynı fikirdeyiz. 'Bu filmin sonunda kesinlikle öldürülmek istiyorum' dedi. Biz de 'Biliyorsun, %10'luk küçük bir açıklık bırakacağız' dedik."

    Iwanyk daha önce, "The Continental"in tanıtımını yaparken, Reeves ve yönetmen Chad Stahelski'nin halihazırda beşinci film üstünde düşündüklerini söylemişti. Lionsgate COO'su John Drake de 4. filmin hemen ardından film için çalışmaların resmen başladığını duyurdu. Fakat Stahelski ve Reeves henüz geri dönüş için kendilerini motive edecek o fikri bulmuş gibi görünmüyor...

    Chad Stahelski "John Wick" Serisine Devam Etme Konusunda Kararsız!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top