Hesabım
    Nicolas Cage Başrollü A24 Komedisi "Dream Scenario"dan İlk Fragman!

    Filmin yönetmen koltuğunda "Sick of Myself" ile dikkat çeken Kristoffer Borgli oturuyor.

    A24, yakın zamanda Toronto Uluslararası Film Festivali'nde çok iyi eleştiriler alan ve başrolünde Nicolas Cage'in yer aldığı yeni sürreal komedi filmi “Dream Scenario”nun ilk fragmanını yayınladı.

    "Sick of Myself" filmiyle dikkat çeken yazar ve yönetmen Kristoffer Borgli'nin kamera arkasında olduğu film, talihsiz bir aile babası ve göze çarpmayan bir akademisyen olan Paul Matthews'un (Nicolas Cage) hikayesini anlatıyor.

    Milyonlarca yabancının aniden onu rüyalarında görmeye başlamasıyla ilgi odağı haline gelen Paul'un hayatı tam anlamıyla alt üst olur. Gece vakti ortaya çıkışları kabus gibi bir hal alınca Paul, yeni keşfettiği şöhretiyle yoluna devam etmek zorunda kalır.

    Filmde Nicolas Cage'e, Julianne Nicholson, Michael Cera, Tim Meadows, Dylan Gelula ve Dylan Baker eşlik ediyor.

    "Midsommar", "Hereditary" gibi korku filmlerinden sonra "Beau is Afraid" ile kendisi de sürreal komedi sınırlarını keşfe çıkan Ari Aster filmin yapımcılığını Lars Knudsen, Tyler Campellone ve Jacob Jaffke ile birlikte yapıyor. Benjamin Loeb (Mandy, After Yang) görüntü yönetmenliğini üstlenirken Arcade Fire müzisyeni Owen Pallett (aka Final Fantasy) müziklere imza atıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top