Hesabım
    31-0 Yenilen Takımın Hikayesi: Taika Waititi İmzalı "Next Goal Wins"ten Yeni Fragman

    Filmde Michael Fassbender, Elisabeth Moss, Rhys Darby ve Will Arnett rol alıyor.

    "Thor: Ragnarok", "Jojo Rabbit" gibi filmlere imza atan Taika Waititi'nin yeni filmi "Next Goal Wins"ten yeni bir fragman yayınlandı. Filmin başrollerinde Michael Fassbender, Elisabeth Moss, Rhys Darby ve Will Arnett yer alıyor.

    Aynı adlı 2015 tarihli belgesele dayanan "Next Goal Wins", 2001'de 31-0 mağlubiyetleriyle gündeme oturan ve Amerikan Samoa futbol takımının kaderini değiştirmek gibi neredeyse imkansız bir göreve kalkışan Hollandalı teknik direktör Thomas Rongen'in gerçek hikayesini konu alıyor.

    Hollandalı-Amerikalı teknik direktör Thomas Rongen, Amerikan Samoa Milli Takımı’nı, 2014 FIFA Dünya Kupası elemelerine götürme ve mevcut kadroyu kaliteli bir takıma dönüştürme görevini üstlenir. Filmde Rongen'e Michael Fassbender hayat veriyor.

    Oscar Kightley, Uli Latukefu, Rachel House, Kaimana, David Fane, Beulah Koale, Chris Alosio ve Waititi'nin kendisi de filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Waititi senaryoyu Iain Morris'le birlikte yazdı ve filmin çekimleri "Thor: Love and Thunder"dan önce tamamlandı.

    Projenin bu kadar gecikmesinin nedeni ise istismar iddialarıyla gündeme gelen Armie Hammer'ın sahnelerinin filmden çıkarılıp Will Arnett ile değiştirilmesi için tekrar yapılan çekimler. Prömiyerini Toronto Film Festivali'nde yapan ancak karışık eleştiriler alan "Next Goal Wins" ülkemizde 29 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top