Hesabım
    Yıldızlarla Dolu Casus Filmi "Argylle"dan Fragman: Henry Cavill, Dua Lipa, Sam Rockwell...

    Filmde Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena ve Ariana DeBose gibi isimler rol alıyor.

    Matthew Vaughn'un casus draması "Argylle"dan (Argylle: Gizli Casus) ilk fragmanı yayınlandı. Fragman, dün yayınlanan kısa teaser'dan sonra filmin konusu hakkında daha fazla ipucu sunuyor.

    Argylle'in (Henry Cavill), içe dönük yazar Elly Conway'in (Bryce Dallas Howard) hayal ettiği kurgusal bir süper casus olduğunu öğreniyoruz. Conway'in yeni kitabı, gerçek hayattaki bazı casuslara göre gerçeğe biraz fazla yaklaşınca hayatı alt üst oluyor.

    Apple Orijinal/Universal filmi, Kingsman üçlemesiyle casus hikayelerinde yetkinliğini kanıtlayan ile Vaughn için tanıdık bir alan. "Argylle"da da Kingsman filmlerinin mizahi tonunu bulmak mümkün görünüyor.

    Filmin yıldızlardan oluşan kadrosunda Henry Cavill ve Bryce Dallas Howard'ın yanı sıra Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, John Cena, Ariana DeBose, Samuel L. Jackson ve Dua Lipa yer alıyor. Film, müzik süperstarı Dua Lipa'nın, "Barbie"de Cena ile birlikte ilk kez sahneye çıkışından sonraki ikinci uzun metrajlı filmi.

    Senaryosu Jason Fuchs tarafından yazılan filmin yapımcılığını ise Cloudy Productions ve Vaughn'un düzenli işbirlikçileri Adam Bohling, David Reid ve Fuchs üstleniyor. Zygi Kamasa, Carlos Peres, Claudia Vaughn ve Adam Fishbach yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    "Argylle: Gizli Casus" yakında sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top