Hesabım
    Netflix'in Yeni Filmi "Fair Play" Ana Akım Sinemaya Erotizmi Geri Getirdi

    Phoebe Dynevor ve Alden Ehrenreich başrollü yeni Netflix filminin "yılın en seksi filmi" olduğu söyleniyor.

    Netflix

    Chloe Domont'un ilk filmi "Fair Play", Ocak ayında Sundance Film Festivali'ndeki son derece heyecan verici çıkışından bu yana övgü dolu eleştirilerle karşılandı.

    Collider, Netflix'te yayınlanacak "Fair Play"in 1980'lerde ve 1990'larda sıkça karşımıza çıkan ancak günümüzde örneklerini çok fazla göremediğimiz bir erotik gerilim filmi olarak nitelendirildiğini ve "yılın en seksi" filmi olarak anılmaya başladığını belirtiyor.

    En İyi Erotik Gerilim Filmleri

    New York'ta geçen filmin konusu kısaca şöyle: Acımasız bir çalışma ortamına sahip finans firmasında çalışan Emily (Dynevor) ve Luke (Ehrenreich) aslında birbirlerine karşı destekleyici bir çifttir. Ancak firmada gıpta ile bakılan yeni bir terfi olasılığı ortaya çıkınca ilişkileri karanlık bir yön alır. İkili arasındaki güç dinamikleri geri dönülmez bir şekilde değişirken, çift başarının gerçek bedeli ve hırsın sinir bozucu sınırlarıyla yüzleşmek zorundadır.

    Yönetmen Chloe Domont, Collider'a verdiği röportajda finansörlerin ve yapım ekibinin, ilişkinin daha "fiziksel" yönlerini göstermekten çekinmeyen senaryoyu ilk okuduklarında nasıl tepki verdiklerini şu sözlerle anlattı:

    "Dürüst olmak gerekirse, bu filmi anlayan, vizyonumun arkasında duran şaşırtıcı bir şekilde sorgulamayan yapımcılar ve finansörlerle tanıştığım için kendimi gerçekten şanslı ve minnettar hissediyorum. Filmin cinsel doğası konusunda geri adım atmak zorunda kalacağımı düşündüm ama atmadım. Bunlar, yapmakta olduğum filmi yeni filmi, bu sahnelerin önemini ve keşfettiğim güç dinamiği mücadelesine nasıl hitap ettiğini anlayan insanlardı."

    Eleştirmenlerden son derece olumlu yorumlar alan "Fair Play" 6 Ekim'de Netflix'te!

    Ekim'de Netflix: "Yaratılan", "Lupin", "Usher Evi'nin Çöküşü"

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top