Hesabım
    "Silent Night" Fragman: İntikamın Kelimelere İhtiyacı Yoktur!

    John McClane başrollü Noel aksiyonu "Silent Night"ın ilk fragmanını izleyin.

    Yönetmen John Woo'nun son filmi "Silent Night", neredeyse hiç diyalog içermemesi ve Joel Kinnaman'ın sessiz bir baş kahramana dönüşerek, çok sayıda düşmanla dövüşeceği bir film olarak öne çıkıyor. Filmin ilk fragmanı aslında geçen hafta Saw X gösterimlerinin hemen öncesinde beyaz perdede yayınlanmıştı. Ancak fragmanın internet paylaşımı bugün yapıldı.

    Anlaşılan Universal, dünyaya bir aksiyon filmi olan "Violent Night" ile bir Noel Baba sunduktan hemen sonra, John Woo Noel kutlamalarını biraz daha sıradışı bir şekilde genişletmek için Hollywood'a geri dönüyor.

    Woo'un 2003 yapımı "Paycheck"ten sonraki ilk Hollywood filmi olma özelliği taşıyan bu film, bir çetenin uyguladığı şiddet eylemi sonucu, oğlunu kaybeden bir babanın (Joel Kinnaman) yas tuttuğu bir hikayeyi anlatıyor. İntikam yemini eden ve sesini kaybetmiş gibi görünen bu baba, bir dizi eğitim alıyor ve Noel Arifesi'nde düşmanlarına karşı savaşa hazırlanıyor.

    Silent Night'ın kadrosunda Kinnaman'ın yanı sıra; Kid Cudi, Catalina Sandino Moreno ve Harold Torres de yer alıyor. Silent Night, ABD'de 1 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek. Ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top