Hesabım
    "The Kill Room" Yönetmeni, Samuel L. Jackson İçin Senaryoyu Bir Günde Yeniden Yazmış!

    Samuel L. Jackson ve Uma Thurman, "Pulp Fiction"dan yıllar sonra yeniden bir arada...

    .

    Yönetmen Nicol Paone'nin kara komedi suç gerilim filmi "The Kill Room"un başrollerini; Uma Thurman, Joe Manganiello ve Samuel L. Jackson paylaşıyor. Thurman ve Jackson böylece, 1994 yılında Quentin Tarantino'nun "Pulp Fiction" filminden bu yana ilk kez bir araya geliyor.

    Bir kiralık katilin, onun işvereninin ve istemeden kara para aklamaya çalışan bir sanat tacirinin hikayesini anlatan film, organize suç dünyası ile sanat dünyasının çarpıştığı eğlenceli bir hikaye anlatıyor.

    Collider ile bir röportaj gerçekleştiren Paone, Jackson'ı oyuncu kadrosuna ekleme şansının heyecan verici olduğunu ama aynı zamanda zamana karşı bir yarış olduğunu itiraf etti. Filmin senaryosu, oyuncuya ve onun özel performans tarzına daha uygun hale gelmesi için Noel'den hemen önce, bir gün içinde aceleyle yeniden yazılmış!

    Her ne kadar Jackson herhangi bir sahne için yalnızca üç çekim yapmak istemesiyle bilinse de, Paone yeterince eğlendiğini ve altıya kadar çekim yaptığını açıkladı; ancak bu kesinlikle onun sınırıydı! Jackson filme katılmadan önce, canlandırdığı mafya lideri Gordon Davis rolü tamamen farklı biçimde yazılmıştı ancak Thurman'dan gelen beklenmedik bir mesaj işleri değiştirdi:

    "Bu rol gerçekten ilginç çünkü 72 yaşında, Yahudi bir adam olan Herschel olarak yazılmıştı. Oyuncu kadrosunu tartışırken Uma bana mesaj attı, 'Sam Jackson bir seçenek mi?' Ben de 'Şaka mı yapıyorsun? Elbette' dedim. Böylece Jonathan ve benim, Noel tatilinden önce senaryoyu Sam'e ulaştırmak üzere yeniden yazmak için bir günümüz vardı.

    Aynı zamanda Noel'de nişanlımın ailesiyle de tanışıyordum ve bu yüzden içeri girip merhaba demek zorunda kaldım ve onlar Noel'e özgü şeyler yaparken ben de onların yatak odasını devraldım ve senaryoyu Samuel L. Jackson için çılgınca yeniden yazmak zorunda kaldım. Bu sahip olunacak harika bir problem."

    Uma Thurman'ın kızı Maya Hawke ile de ilk kez ekranı paylaşacağı film olan "The Kill Room"un kadrosunda ayrıca Debi Mazar, Dree Hemingway, Candy Buckley, Larry Pine, Jennifer Kim, Matthew Maher ve Alexander Sokovikov gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top