Hesabım
    Sydney Sweeney ve Glen Powell'lı Romantik Komedi "Anyone But You"dan İlk Görsel!

    Will Gluck imzalı +18 derecelendirmeli film 29 Aralık'ta sinemalarda...

    Sony Pictures

    Sony Pictures, başrollerini Sydney Sweeney (Euphoria) ve Glen Powell'ın üstlendiği (Top Gun: Maverick) üstlendiği ateşli romantik komedi filmi "Anyone But You"dan ilk resmi görseli paylaştı.

    Daha önce "Friends With Benefits", "Easy A" gibi filmlere imza atan Will Gluck'ın yönettiği projeyle ilgili detaylar gizli kalırken, başrol oyuncularının çekimler sırasındaki sosyal medya paylaşımları hayranlarını heyecanlandırmaya yetmişti. Yapımcılar şimdi hayranları daha da heyecanlandırmak için başrol ikilisi arasındaki hararetli kimyayı vurgulayan yeni bir görüntü yayınladılar.

    Sony Pictures

    Olay örgüsünün ayrıntıları hala açıklanmadı ancak film, gerçek bir romantik komedi gibi, klasik düşman-aşık hikayesini takip ediyor. Özete göre, Sweeney ve Powell, mezuniyetten yıllar sonra bir düğün için yeniden bir araya geliyor ve birbirlerinin baş düşmanı olmalarına rağmen bir çift gibi davranmak zorunda kalıyorlar.

    Sydney Sweeney ve Glen Powell, Romantik Komedi Filmlerinin Setinde Görüntülendi

    Bu yılın başlarında Sony, CinemaCon katılımcılarına filmden bazı görüntüler izletmişti ancak henüz online olarak herhangi bir tanıtım klibi yayınlanmadı. Filmin Amerika'da R-Rated yani +18 olarak derecelendirildiği biliniyor ancak tam olarak hangi elementlerin bu sınıflandırmaya yol açtığı konusunda şimdilik net bir bilgi yok.

    Oyuncu kadrosunda Alexandra Shipp, Michelle Hurd, Bryan Brown, Darren Barnet, Hadley Robinson, Dermot Mulroney, Rachel Griffiths ve Joe Davidson gibi isimlerin de olduğu "Anyone But You" 29 Aralık'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top