Hesabım
    "Aquaman ve Kayıp Krallık"tan Yirmiden Fazla Sahne Çıkartıldı

    "Aquaman" devam filmi 22 Aralık'ta sinemalarda!

    Warner Bros.

    Geçtiğimiz hafta Variety'de "Aquaman ve Kayıp Krallık" setinde yaşanan kaosa dair bir çarpıcı bir makale yayınlandı. Makalenin önemli bir kısmı, Johnny Depp/Amber Heard davasında kullanılan, açığa çıkarılmamış mahkeme belgelerinden ve Heard'ün iki önemli sahnesinin filmden kesildiğini belirten iddialardan bahsediyordu.

    Bugün The Hot Mic podcast'inde, sinema yazarı Jeff Sneider bu konuya değindi ve filmden çok sayıda sahnenin kesildiğini ama Amber Heard'ün bu sahnelerin çoğunda yer almadığını belirtti. Sneider şunları söyledi:

    "Bana filmden yirmi kadar sahnenin kesildiği söylendi. Temel olarak Aquaman 2'den yirmi sahne kesildi ve bunlardan ikisi onu [Heard] içeriyordu. Anladığım kadarıyla filmde pek yer almıyor bile."

    "Aquaman ve Kayıp Krallık" Krizi: Amber Heard'ün Kovulmaması İçin Elon Musk Devreye Girmiş!

    Amber Heard, Johnny Depp ile olan davası nedeniyle kendisinin yer aldığı sahnelerin filmden çıkartılarak rolünün azaltıldığını, hatta filmden kovulmak istendiğini iddia ediyor. Bu süreçte Warner Bros. tarafından yapılan açıklama, davadan çok önce, Heard ile Jason Momoa'nın kimyasının tutmaması üstüne Mera karakterinin sahnelerinin azaltıldığı yönündeydi.

    Yeni filmde, Jason Momoa ve Amber Heard'ün yanı sıra; Orm rolünde Patrick Wilson, Black Manta rolünde Yahya Abdul-Mateen II, Nereus rolünde Dolph Lundgren, Dr. Stephen Shin rolünde Randall Park geri dönüyor.

    "Aquaman ve Kayıp Krallık" 22 Aralık'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top