Hesabım
    James Bond Yapımcısı Hayranları Üzdü

    Sıradaki Bond'un yakın zamanda açıklanmasını beklemeyin!

    MGM

    Daniel Craig'in son Bond filmi "Ölmek İçin Zaman Yok"un iki yıl önce gösterime girmesinden bu yana James Bond serisinin geleceği hakkında pek çok spekülasyon yapıldı.

    Özellikle yeni Bond'un kim olacağı konusu hayranların zihinlerini uzun süredir meşgul ediyordu ve Rege Jean-Page, Henry Cavill, Tom Hiddleston gibi isimlerin arasından Aaron Taylor-Johnson'ın öne çıktığına dair haberler son zamanlarda yoğunlaştı.

    Ayrıca yeni James Bond filminin potansiyel yönetmeninin kim olacağı da sıklıkla gündeme geliyor. Daha önce, bir Bond filmini yönetmeyi çok istediğini ama yapımcıların Bond mülkiyetini sıkı bir şekilde kontrol etmesi nedeniyle yaratıcılığının engelleneceğini düşündüğü için projeden uzak durduğunu açıklayan Christopher Nolan da adı en çok geçen yönetmenlerden biri.

    Hayranlar gelecek yeni Bond'a ve filmlere dair beklentilerini coşkulu bir şekilde tartışmaya devam ederken, serinin yapımcısı Barbara Broccoli'den kısmen hayal kırıklığı yaratan bir açıklama geldi. Broccoli, Bond temalı Amazon Prime Video dizisi "007 Road to a Million"un tanıtımı için The Guardian ile konuştu ve yeni filmlere dair şu anda "çok az" çalışma yapıldığını açıkladı.

    Bir sonraki bölüm için Bond'u yeniden keşfetmenin "büyük, çok büyük bir yol" olduğunu belirten Broccoli, kendisinin ve serinin diğer yapımcısı, üvey kardeşi Michael G. Wilson'ın henüz "buna bile başlamadıklarını" söyledi.

    Broccoli, filmin, Craig'in ilk kez kadroya alınmasından bu yana geçen yaklaşık yirmi yılda dünyanın nasıl değiştiğini yansıtacak şekilde modernize edilmesi gerektiğini söylüyor: "GoldenEye zamanına dönüyorum, herkes şöyle diyordu. 'Soğuk savaş bitti, duvar yıkıldı, Bond öldü, Bond'a gerek yok, tüm dünya barış içinde ve artık kötü adam yok'. Oysa bu yanlıştı!"

    Craig'le birlikte "bir 21. yüzyıl kahramanının nasıl görüneceği" konusuna odaklandılar ve "dünyanın buna hazır olduğu" bir dönemde "karakterin duygusal yaşamını ortaya çıkarmayı" başardılar. Bir sonraki film için plan, Fleming'in romanlarındaki Soğuk Savaş ortamına geri dönmek yerine modern bir ortama sadık kalmak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top