Hesabım
    Vin Diesel Hangi Aksiyon Yıldızının "Hızlı ve Öfkeli" Serisine Katılmasını İstemedi?

    Vin Diesel'in uzun süredir devam eden Hızlı ve Öfkeli serisinde bir aksiyon sineması efsanesinin rol almasını engellediği iddia ediliyor.

    Universal Pictures

    Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı Vin Diesel'in büyük bir aksiyon filmi yıldızının kadroya alınmasını veto ettiği, bizzat reddedilen yıldız tarafından iddia edildi. Yakın zamanda yapılan bir röportajda Jean-Claude Van Damme, "Hızlı ve Öfkeli" serisinin kendisini dahil etmeye istekli olduğunu ancak yıldız/yapımcı Vin Diesel'in bu fikri reddettiğini söyledi.

    Uzun süredir devam eden aksiyon serisi, 2001'de ilk kez sahneye çıktıktan sonra yakın zamanda ana destandaki onuncu filmi olan "Fast X"i piyasaya sürdü. Diesel'in canlandırdığı Dominic Toretto, başından beri film serisinde yer alıyor ve oyuncu, serinin yapımcısı da olduğundan film serisi üzerinde hatırı sayılır bir etkiye sahip.

    Van Damme, The Telegraph'a verdiği bir saatlik video röportajında ​​hayatının çeşitli yönlerini anlattı ve kaçırdığı rollere de değindi ve şunları söyledi: "Beni Hızlı ve Öfkeli'de istediler ama Vin Diesel 'Hayır, onu istemiyorum' dedi."

    Van Damme'ın hangi bölüm için düşünüldüğü ve bunun yakın zamanda mı yoksa yıllar önce yaşanan bir olay mı olduğu belli değil. Hızlı ve Öfkeli serisine yıllar boyunca Dwayne Johnson ve Jason Statham gibi çeşitli aksiyon yıldızları rol aldı ancak Stallone, Schwarzenegger ve Van Damme gibi daha büyük tecrübeli aksiyon ikonlarından kaçınıldı.

    Vin Diesel "Hızlı ve Öfkeli 10"un galasında 12. filmin gelebileceğine dair bir ipucu vermiş olsa da 4 Nisan 2025'te vizyona girecek 11. filminin seriyi sonlandırması bekleniyor.

    "Hızlı ve Öfkeli" Yönetmeni 12. Film İhtimali Hakkında Konuştu

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top