Hesabım
    "Kingdom of the Planet of the Apes"ten İlk Fragman Yayınlandı

    Maymunlar Cehennemi serisinin yeni filminden ilk fragman yayınlandı.

    20th Century Studios ve Disney, "Kingdom of the Planet of the Apes"in ilk fragmanını ve posterini yayınladı.

    2017 yapımı "War of the Planet of the Apes" filminden yıllar sonra geçen ve 2014'te "Dawn of the Planet of the Apes" ile başlayan üçlemeyi sonlandıracak olan olan filmde William H. Macy, Owen Teague, Freya Allan, Peter Macon, Eka Darville, Dichen Lachman ve Kevin Durand rol alıyor.

    Maymunlar Cehennemi serisinin bu yeni filminin yönetmen koltuğunda ise ilk iki filmi yöneten Matt Reeves değil, "The Maze Runner" üçlemesine imza atan Wes Ball oturuyor. Senaryoyu Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver ve Patrick Aison kaleme aldı.

    Caesar'ın halkını bir vahaya getirdiği zamandan bu yana büyüyen çok sayıda maymun topluluğunun anlatıldığı filmde insanlar vahşi bir varoluşa indirgenmiştir. O zamandan bu yana bazı gruplar Caesar'ın adını hiç duymamışken, diğerleri onun gelişen imparatorluklar kurma öğretisini çarpıttı. Bu ortamda, bir maymun lideri, insan teknolojisinden arta kalanları bulma çabasıyla diğer grupları köleleştirmeye başlar.

    Aynı zamanda klanının ele geçirilmesini izleyen başka bir maymun, arayışının anahtarı olan genç bir insan kadınla birlikte özgürlüğü bulmak için bir yolculuğa çıkar. Ancak onun da kendi planları vardır. Geçen yıl Sydney'de çekilen filmin 24 Mayıs 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top