Hesabım
    Peter Macon
    Görev Oyuncu
    Uyruk
    Amerikalı
    17
    yıllık kariyer
    18
    film ve dizi
    Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık Altyazılı Fragman

    Filmografi

    The Orville
    The Orville
    3 Ekim 2022
    Bosch
    Bosch
    28 Kasım 2016
    The Shield
    The Shield
    22 Mart 2017
    Supernatural
    Supernatural
    29 Haziran 2015
    Dexter
    Dexter
    24 Aralık 2015

    Fotoğraflar

    Haber

    "Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık"tan Yeni Fragman!
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    12 Şubat 2024 Pazartesi
    "Kingdom of the Planet of the Apes"ten İlk Fragman Yayınlandı
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    Maymunlar Cehennemi serisinin yeni filminden ilk fragman yayınlandı.
    3 Kasım 2023 Cuma
    Yorumlar
    Back to Top