Hesabım
    Kevin Feige, Avengers Kadrosunun Geri Dönmesi Hakkında İlk Kez Konuştu

    Marvel Studios başkanı Kevin Feige, orijinal Avengers ekibinin geri döneceğine dair iddialara değindi.

    .

    Marvel Studios, düşük bir gişe beklentisi olsa da şu ana kadar genel olarak olumlu yorumlar alan "The Marvels" filminin galasını dün gece gerçekleştirdi.

    Marvel şefi Kevin Feige degalaya katılanlar arasındaydı ve burada ET Online ile bir röportaj gerçekleştirdi ancak Marvel Sinematik Evreni'nin geleceğine dair soruları yanıtlamaktan kaçındı. X-Men'in yakında ortaya çıkıp çıkmayacağı sorulduğunda yalnızca"belki, yakında" yanıtını verdi.

    Robert Downey Jr.'ın Iron Man'i ve Scarlett Johansson'ın Black Widow'u da dahil olmak üzere orijinal Avengers ekibinin geri döneceği yönündeki haberler ve iddialar hakkında ise Feige daha açık sözlüydü.

    Bu haberler, Variety'nin Marvel Stuidos'a dair kapsamlı bir raporusonrasında ortay çıkmıştı. Buna göre, dördüncü fazdan itibaren kötü bir gidişat yaşamaya başlayan stüdyo yöneticilerinin tartıştığı önlemler arasında orijinal Avengers ekibini geri getirmek de vardı. Sonrasındaysa, Robert Downey Jr.'ın Iron Man rolüne geri dönmeyi çoktan kabul ettiğine dair iddialar yayılmaya başladı.

    Marvel Studios, Orijinal Avengers Ekibini Geri Getirmeyi Düşünüyor

    Feige ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Biz bunu tartışmadık ve gerçek bu. Scarlett ile bir proje yapıyoruz. Robert'ı seviyorum, o ailenin bir parçası. Ancak geri dönüş açısından konuşacaksam, bekleyip görmemiz gerekecek."

    Feige'nin Scarlett Johansson ile çalıştıklarını söylediği proje, ünlü oyuncunun yapımcılığını üstlendiği ve çok gizli tutulan bir proje. Çalışmaların halen devam ettiği ancak grevler nedeniyle ara verildiği söylense de bu gizli Marvel projesi hakkında çok fazla bilgi yok.

    Robert Downey Jr.'ın Iron Man Rolüne Geri Döneceği İddia Ediliyor

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top