Hesabım
    "Mean Girls" Müzikal Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

    2003 yapımı gençlik komedisi bu kez müzikal olarak beyaz perdede...

    Paramount Pictures, Tina Fey'in ikonik gençlik komedisi "Mean Girls"ün müzikal yeniden uyarlamasının resmi fragmanını yayınladı.

    Hikaye, okulun yeni öğrencisi Cady Heron'un, okulun popüler kızı Regina George ve yardakçıları Gretchen ile Karen tarafından yönetilen "Plastikler" adlı elit popüler kız grubuna dahil olmasını anlatıyor. Ancak Cady, Regina'nın eski erkek arkadaşı Aaron Samuels'e aşık olmak gibi büyük bir yanlış adım atınca, kendisini Regina'nın hedefinde bulur.

    Cady, dışlanmış arkadaşları Janis ve Damian'ın yardımıyla grubun en büyük yırtıcısını alt etmeye çalışırken, en acımasız ormanda, yani lisede ilerlerken kendine nasıl sadık kalacağını öğrenmek zorundadır.

    Tina Fey ve Tim Meadows, Bayan Norbury ve Müdür Duvall rollerini yeniden canlandırırken, yeni oyuncu kadrosu Renee Rapp, Angourie Rice, Auli’i Cravalho, Jaquel Spivey, Jenna Fischer, Busy Philipps, Avantika, Mahi Alam, Christopher Briney, Bebe Wood, Ashley Park, Connor Ratliff ve Jon Hamm gibi isimlere ev sahipliği yapıyor.

    Mean Girls” müzikalinin müzikleri Jeff Richmond'a, şarkı sözleri ise Nell Benjamin'e ait olacak. Senaryo, Fey'in 2004 yapımı filmin Broadway müzikal uyarlamasına dayanırken, Arturo Perez ve Samantha Jayne yönetmenliği üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top