Hesabım
    Warner Bros.'un Yayınlamama Kararı Aldığı "Coyote vs. Acme"nin Yeni Talipleri Var

    Amazon, Apple ve Netflix filmi satın almak istiyor!

    Warner Bros.

    Warner Bros. Pictures'ın çekimleri ve post-prodüksiyonu tamamlandığı halde yayınlamama kararı aldığı Looney Tunes filmi "Coyote vs. Acme"ye Amazon, Apple ve Netflix talip oldu.

    Stüdyo filmi yayınlamayarak ve hiçbir platforma satmayarak, daha önce "Batgirl" filminde yaptığı gibi vergi indiriminden yararlanmayı planlıyordu ancak gelen tepkilerin ardından bu kararından vazgeçtiği ortaya çıktı. Film Warners tarafından yayınlanmayacak ancak başka platformlara satılabilecek.

    The Hollywood Reporter, potansiyel alıcılara yönelik gösterimlerin bu ay içinde bu üç büyük şirketin de katılımıyla gerçekleştirileceğini bildiriyor. Ayrıca geçen hafta filmin rafa kaldırılacağının haberi ortaya çıktıktan sonra, birçok yönetmenin Warners ile olan toplantılarını iptal ettiğini belirtiyorlar. Bu film için şans tersine dönse bile yönetmenler "bekle ve gör" yaklaşımını izliyor.

    THR aynı zamanda, Puck'ın kaynaklarından birinin bugünkü aksi yöndeki yorumuna rağmen, filmin "Deadpool" ve ilk "The Conjuring" filmi gibi yüksek puanlarla birçok kez test edildiğini doğruluyor.

    John Cena Liderliğindeki "Coyote Vs. Acme" Filminin İptal Edilmesi Tepkilere Neden Oldu

    Bu zorlu sürecin, filmi zamanında ve bütçesine uygun bir şekilde teslim eden, yüksek test puanları alan ve stüdyo parasından tasarruf etmekiçin 18 ay boyunca ailesinden ayrılıp İngiltere'ye taşınan yönetmen Dave Green için oldukça sinir bozucu olduğu da bildiriliyor. Green sonunda kendisinin ve tüm ekip üyelerinin emeklerinin bir stüdyo yöneticisinin kararıyla yok olduğunu gördü. Neyse ki film bir şekilde kurtarılacak ve izleyicilerle buluşacak.

    James Gunn'ın ortak yazarlarından biri olduğu canlı aksiyon/ animasyon hibrit filminde başrolleri Will Forte, John Cena ve Lana Condor üstleniyor. Film, Wile E. Coyote'nin, Road Runner'ı ararken yıllar içinde pek çok kusurlu ürününü kullandığı ACME Corporation'a ters tepen ürünleri nedeniyle dava açmak için şanssız bir insan avukat tutmasını anlatıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top