Hesabım
    Kıvanç Tatlıtuğ & Beren Saat Filmi "İstanbul İçin Son Çağrı"dan Resmi Fragman!

    Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı yeni filmi "İstanbul İçin Son Çağrı"nın resmi fragmanını yayınladı!

    Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi "İstanbul İçin Son Çağrı"nın tanıtım fragmanının ardından, resmi fragmanı da yayınlandı.

    İzleyicileri New York sokaklarında keyif dolu bir yolculuğa çıkaracak olan film, ilişkilere dair de farklı bir bakış açısı sunuyor. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık (Hakan: Muhafız, Atiye) yer alırken, senaryoyu ise Nuran Evren Şit (Zeytin Ağacı, Aşk Tesadüfleri Sever) kaleme aldı.

    Netflix

    Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'i "Aşk-ı Memnu"dan yıllar sonra ilk kez bir araya getiren "İstanbul İçin Son Çağrı" 24 Kasım’da tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.

    "New York, aşk ve ikinci şanslar hakkında bir hikaye" olarak özetlenen film, İstanbul'dan New York'a giderken tanışan ikilinin hikayesini anlatıyor. Havaalanında tesadüfen karşılaşan Serin ve Mehmet, New York'ta heyecan dolu, baştan çıkarıcı unutulmaz bir geceye sürüklenir. Hayatlarının en güzel anlarını birlikte geçirirken ortada tek bir sorun vardır, ikisinin de evli olmaları.

    "İstanbul İçin Son Çağrı" 24 Kasım'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top