Hesabım
    Amazon, Netflix'in Rafa Kaldırdığı He-Man Filmini İstiyor

    Uzun yıllardır hayata geçirilmeye çalışılan "Masters of the Universe" filminin yeni bir talibi var.

    .

    Görünüşe göre canlı aksiyon He-Man filmi için yaklaşık 20 yıldır devam eden çalışmalar halen devam ediyor. Variety'e göre, son olarak Netflix'in iptal ettiği projeyi şimdi Amazon'un MGM stüdyoları almak istiyor.

    Netflix, "Masters of the Universe" filmini rafa kaldırdığını geçtiğimiz Temmuz ayında açıkladı ve geliştirme sürecindeki maliyetin 30 milyon dolara ulaşmasının ardından projenin "resmen ölü" olduğu bildirildi.

    O zamanlar çöküşün bütçe kaygılarından kaynaklandığı iddia ediliyordu; filmin başrolüne, nispeten daha az tanınan genç oyuncu Kyle Allen seçilmişti ve Adam Nee ile Aaron Nee'nin (Kayıp Şehir) yönetmenlik yapacaktı ancak buna rağmen 200 milyon doların üzerinde bir maliyet bekleniyordu.

    Canlı Aksiyon "He-Man" Filmi Bir Kez Daha İptal Edildi!

    Adam ve Aaron Nee, şimdi yeniden filmi yönetmek ve senaryonun üzerinden geçmek için projeye dahil oldular. Ayrıca Kyle Allen'ın da hala başrol olarak paketin içinde olduğu bildiriliyor. Yapımcılığını Todd Black'in yapacağı film için büyük bir sinema gösterimi planlanıyor. Önerilen bu projenin bütçesini yaklaşık 170 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

    Serinin hikayesi, Prens Adam'ın Greyskull Kalesi'nin sırlarını kötü İskeletor ve yardakçılarından koruduğu Eternia diyarında geçiyor. He-Man, 1980'lerin ikonik çizgi film serisiyle büyük ün kazanırken, daha önce 1987'de çekilen bir canlı aksiyon filminde He-Man rolünde Dolph Lundgren rol almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top