Hesabım
    "Avengers: Kang Dynasty" Yönetmensiz Kaldı!

    "Shang-Chi" yönetmeni Destin Daniel Cretton projeden ayrıldı.

    Marvel Studios

    "Shang-Chi ve On Halka Efsanesi" yönetmeni Destin Daniel Cretton, Marvel Studios'un sıradaki en büyük filmlerinden biri olan "Avengers: The Kang Dynasty" filminin yönetmenliğinden ayrıldı.

    Bir yıldan fazla bir süredir projeye bağlı olan Cretton'ın ayrılışının nedeni tam olarak bilinmezken, bunun dostane olduğu bildiriliyor. "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" yazarı Jeff Loveness, WGA grevinden önce "Kang Dynasty"nin bir taslağını kaleme aldı ancak grevden sonra başka bir senaristin eseri yeniden yazıp yazmayacağı belli değil.

    Cretton'ın odağını "Shang-Chi"nin devam filmini geliştirmeye kaydırması bekleniyor. Ayrıca yönetmenin grev nedeniyle durdurulan "Wonder Man" dizisinin de önümüzdeki haftalarda çekimlere devam etmesi ve "Echo" ile birlikte yeni "Marvel Spotlight" başlığı altında yer alması bekleniyor.

    "Avengers: The Kang Dynasty"nin ilk olarak Mayıs 2025'te vizyona girmesi planlanıyordu ancak Mayıs 2026'ya ertelendi. Onu takip eden "Avengers: Secret Wars" da Mayıs 2027'de vizyona girecek. Her iki filmin de şu an yönetmeni yok.

    Cretton'ın projeden ayrılışı Marvel Studios'un, Kang'ın Marvel Sinematik Evreni'ndeki geleceğini değiştirmeyi düşünmesiyle ilgili söylentilerin ardından geldi. Bu iddiaların gündeme gelmesinin nedeni, aktör Jonathan Majors'ın aile içi şiddet iddialarıyla mahkemeye çıkacak olması, ancak şimdilik herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

    Doctor Doom, Marvel Sinematik Evreni'nde Kang'ın Yerini Alabilir

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top