Hesabım
    Romantik Komedi "Anyone But You"dan İlk Fragman!

    Başrollerini Sydney Sweeney ve Glen Powell'ın üstlendiği film 29 Aralık'ta sinemalarda...

    Meraklabeklenen romantik komedi "Anyone But You"dan ilk fragman Sony Pictures tarafından yayınlandı. Filmin ilk teaser fragmanı, hikayenin romantik komedi yönlerini ortaya çıkarmadığı için eleştiri almıştı ancak yeni fragman, bu temalara ve olay örgüsüne çok daha geniş bir bakış sunuyor.

    Film, birlikte bir gece geçirdikten sonra birbirlerine hiç uygun olmadıklarını anlayan ve ayrılan Bea (Sydney Sweeney) ve Ben'in (Glen Powell) kaçırmayacakları bir düğüne sıkışıp kaldıktan sonra, kendi çıkarları için sevgiliymiş gibi davranmalarını konu alıyor.

    Bea'nın kız kardeşinin Avustralya'daki düğününde, ailesi onu eski sevgilisiyle bir araya getirmeye çalışır ve Bea bundan kaçmak için Ben'e birlikteymiş gibi davranmalarını teklif eder. Ben'in düğünde neden bulunmak zorunda olduğu fragmanda açıklanmasa da onun da bu teklifi kabul etmek için geçerli bir sebebi var: sevdiği kadının böylece kendisini kıskanacağını düşünüyor. Peki herkesi sevgili olduklarına ikna edebilecekler mi?

    Klasik romantik komedi olay örgüsünden ve klişelerinden kaçamıyor gibi görünse de fragmandaki eğlenceli anlar, Sweeney ve Powell'ın arasındaki kimya ve filmin R derecelendirmesi (+18) almasına neden olan ateşli sahneleri "Anyone But You"yu yılın merakla beklenen filmlerinden biri haline getiriyor.

    Will Gluck (Easy A, Friends With Benefits) tarafından yönetilen filmin oyuncu kadrosunda ayrıca; Alexandra Shipp, GaTa, Hadley Robinson, Michelle Hurd, Dermot Mulroney, Darren Barnet, Bryan Brown, Charlee Fraser, Joe Davidson ve Rachel Griffiths gibi isimler yer alıyor.

    "Anyone But You" 29 Aralık'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top