Hesabım
    Chris Pine "Dungeons & Dragons 2" Fikrine Sıcak Bakıyor

    Pine, "Dungeons & Dragons" devam filmi için rolüne dönmeye hazır.

    Paramount Pictures

    Star Trek” ve “Wonder Woman” yıldızı Chris Pine, bu yıl vizyona giren fantastik aksiyon-komedisi "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves"in (Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur) devam filminin gelme ihtimalinden memnun görünüyor.

    Pine, Nisan ayında vizyona giren filmde Michelle Rodriguez, Rege-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis ve Hugh Grant ile birlikte rol alarak Ozan Edgin rolünü oynadı. Proje, masa üstü rol yapma oyununa dayanıyordu ve senaryoyu Michael Gilio ile birlikte yazan "Game Night" ikilisi Jonathan Goldstein ve John Francis Daley tarafından yönetildi.

    Film olumlu eleştiriler aldı ve dünya çapında 208 milyon doların üzerinde hasılat elde etti ancak ne yazık ki 150 milyon dolarlık bütçesi nedeniyle gişede kazançlı olmadı. Bu da bir devam filminin gelip gelmeyeceğine dair tahminleri belirsizliğe itti.

    Pine, seslendirme kadrosunda yer aldığı yeni Disney animasyonu "Wish"in tanıtımını yaparken GamesRadar'a konuştu ve "Dungeons & Dragons 2" hakkında oldukça iyimser tavrı dikkat çekti. Aktör şunları söyledi: "Bu konuda bazı söylentiler duydum ama henüz hiçbir şey bilmiyorum. Ancak bunun olabileceğine oldukça güveniyorum." Rolüne geri dönmekten memnun olup olmayacağı sorulduğunda ise Pine, "Kesinlikle" yanıtını verdi.

    Eğer böyle bir adım atılırsa, gelecek devam filmi, Paramount+ hizmetinde geliştirilmekte olan TV dizisiyle bağlantılı olmayacak. Aynı oyundan uyarlanan dizide, Rawson Marshall Thurber dizi sorumlusu olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top