Hesabım
    Oscar Ödüllü Brendan Fraser'ın Yeni Projesi Belli Oldu

    Yönetmen koltuğunda "Beef" dizisinin yönetmeni Hikari oturuyor.

    .

    Bu yıl Darren Aronofsky imzalı "The Whale" filmiyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar kazanan Brendan Fraser, Searchlight Pictures'ın aile komedi-dram filmi "Rental Family"de rol almak üzere anlaşma imzaladı.

    Projeyi, Netflix'inn sevilen mini dizisi "Beef"in yönetmeni Hikari yönetecek. Hikari ayrıca senaryoyu Stephen Blahut ile birlikte kaleme alıyor ve Eddie Vaisman, Shin Yamaguchi ve Julia Lebedev ile birlikte yapımcılığını sütleniyor.

    Hikaye, Tokyo'da yaşayan, perişan bir Amerikalı aktörün (Fraser) hikayesini konu alıyor. Bir gün Japon kiralık aile şirketinde göstermelik Amerikalı olarak işe alınır. Bu onu diğer insanların hayatlarında oynadığı roller aracılığıyla beklenmedik bir kendini keşfetme yolculuğuna çıkarır.

    Fraser en son Martin Scorsese'nin "Killers of the Flower Moon" filminde, tartışma yaratan bir performansla küçük bir rolde görüldü. Çekimlerini tamamladığı son film ise başrollerini Josh Brolin, Glenn Close ve Peter Dinklage'ın paylaştığı Max Barbakow komedisi "Brothers" oldu.

    Scorsese, Brendan Fraser'ın Tartışmalı "Killers of the Flower Moon" Performansı Hakkında Konuştu

    Fraser'ın Oscar ödülünü kazanmasından bu yana ilk başrolü olma özelliğini taşıyan "Rental Family"nin çekimleri 2024'ün ilkbahar aylarında Japonya'da başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top