Hesabım
    Heat 2: Michael Mann, Adam Driver ile Görüştüklerini Doğruladı mı?

    Michael Mann verdiği röportajda Heat 2 için açıklamalarda bulundu.

    .

    Oscar adayı yazar Michael Mann, Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda Heat 2'nin başrolü için, son dönemin yükselen yıldızı Adam Driver ile "görüşme halinde" olduğunu doğruladı. Driver'ın gerçekten projeye katılması durumunda, bu Ferrari biyografisinden sonra Mann'la yaptığı ikinci işbirliği olacak. Driver'ın hangi karakteri oynayacağı henüz belli değil ancak son söylentiler, Robert De Niro'nun Neil McCauley karakterinin daha genç bir versiyonunu canlandırabileceğine işaret ediyor.

    Michael Mann, Yeni Filminin "Heat 2" Olacağını Doğruladı

    Ayrıca Mann, Driver ile 1995 yapımı polisiye gerilim filminin orijinal yıldızları olan De Niro ve Al Pacino arasındaki karşılaştırmalara da değindi. Mann, "Onu De Niro ve Pacino ile karşılaştırmanın uygun olduğunu düşünüyorum, ancak bunun nesiller arası olduğunu düşünmüyorum" dedi. “Bunun, kemanda yüksek E'ye ulaşmak veya altında bir ağ olmadan bir ip üzerinde yürümek konusunda hiçbir tereddüt veya çekince duymamak, o ana yaklaşmak ve bağlılıkla ilgili olduğunu düşünüyorum. Al bunu yapıyor. Yani bu, kariyer hırsından farklı olan sanatsal hırstır. Bu insanı bir şeyi başarmaya iten, tereddüt ve korkunun üstesinden gelen türden bir sanatsal hırstır. Yani korku yok. Bunu başaramayacağınıza dair bir endişe var ama yine de bunun peşinden gidiyorsunuz. Adam'ın bu niteliği var ve bu, birlikte çalışmaktan hoşlandığım birçok oyuncuya çok benziyor; ister Daniel [Day-Lewis], ister Robert [De Niro], Ansel Elgort ya da Mark Ruffalo olsun. Bu, işinizle ilgili bir tutum. Ve bu arada, iki harfli bir kelime olan 'iş' değil. Bu fantastik bir macera gibi bir iş ve neden bunu başka bir şekilde yapmak isteyesiniz ki?” dedi.

    Heat 2, Mann'ın kısa süre önce yayımlanan, Pacino'nun Teğmen Vincent Hanna ve De Niro'nun suçlu Neil McCauley rolünde olduğu 1995 polisiye drama filminin devamı niteliğindeki romanından uyarlanacak. Hem ön bölüm hem de devam filmi olarak tanımlanan filmde, karakter kadrosuyla birlikte hem 1989 hem de 2002'de geçen hikayeler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top