Hesabım
    Açlık Oyunları Yönetmeninden Distopik Stephen King Uyarlaması Geliyor

    Yönetmen Francis Lawrence'ın sıradaki projeleri arasında "Constantine 2" ve "BioShock" filmi de var.

    .

    Yönetmen Francis Lawrence, son filmi "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı"nın tanıtımını yaparken, Stephen King'in "The Long Walk" (Uzun Yürüyüş / Azrail Koşuyor) romanının uzun süredir devam eden film uyarlamasında yer aldığını doğruladı.

    Insider'a konuşan yönetmen, "artık filme bağlı olduğunu" söyledi ancak projenin ne kadar ilerlediği konusunda daha fazla ayrıntı vermedi.

    Lawrence bu filmin, "Constantine"in devamı, "I Am Legend"ın devamı ve Netflix'in video oyunu uyarlaması "BioShock" filmi gibi, halihazırda çalışmaları devam eden birçok projeden sadece biri olduğunu açıkça belirtiyor.

    Stephen King'in Richard Bachman takma adıyla kaleme aldığı hikaye, yüz gencin yıllık aralıksız yürüme yarışmasına katıldığı, içlerinden yalnızca birinin hayatta kalıp ödül aldığı geleceğin distopik Amerika'sında geçiyor.

    Lawrence'ın üç filmini yönettiği "Açlık Oyunları" serisine de benzer bir tema içeren hikaye, Raymond Garraty adında on altı yaşındaki bir yürüyüşçüyü ve onun yörüngesindeki bazıları iyi, bazıları kötü, bazıları gizemli gençleri konu alıyor.

    2018'deki son raporlara göre, yazar James Vanderbilt (White House Down, The Amazing Spider-Man) "The Long Walk"un senaryosunu yazıp yapımcılığını üstlenecekti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top