Hesabım
    "Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri"nin Afişi Yayınlandı!

    Serinin en iddialı komedisi 22 Aralık'ta vizyonda!

    .

    Çok izlenen film ve dizilerin altında imzası bulunan Ersoy Güler'in hem senaristliğini hem yönetmenliğini yaptığı; yapımını PRT Film ve Komedram’ın, yapımcılığını ise Fatih Ay’ın üstlendiği "Sağ Salim: 3 Ölü ya da Diri"nin afişi yayınlandı. Film 22 Aralık’ta seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Serinin en iddialı komedisinin renkli hikayesini tamamlayan afişte, filmin başrol oyuncuları Toygan Avanoğlu, Pelin Orhuner ve Hüseyin Avni Danyal yer alıyor. Çekimleri kahkahalar eşliğinde gerçekleşen "Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri" sinema salonlarında seyircilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

    Oyuncu kadrosunda Cezmi Baskın, Nursel Köse, Anıl Çelik ve Özkan Ayalp gibi isimlerin de yer aldığı filmin konusu kısaca şöyle:

    Salim kendi halinde uzak bir kasabada huzurla yaşarken muhtar elinde bir mektup ve sürprizle gelir. Yalnızlığından yakınan Salim’i, kimsesiz bir kız olan Salime’yi baş göz etmek ister. Kendi aralarındaki düğünden sonra muhtar hayatını kaybeder. Salim'in gördüğü rüya sebebiyle genç çift, muhtarın defin işlemleri için köye doğru yola çıkarlar.

    Asıl hikayemiz bu yolculukla başlar. Bir terapi merkezinde, her yöreden farklı karakterlerde altı damat ve ekibin başını çeken damatların en yumuşak yüzlüsü Emin’in annesi Ümran vardır. Dolandırıcılık yapan Salime’nin peşinde olan damatlar intikam için onun izini sürerler...

    "Sağ Salim 3 Ölü ya da Diri" 22 Aralık’ta sinemalarda!

    .

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top