Hesabım
    "Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri" Sinemalarda!

    Sevilen komedi serisi 3. filmle devam ediyor...

    Ersoy Güler'in yazdığı ve yönettiği, PRT Film ve Komedram’ın yapımını, Fatih Ay’ın yapımcılığını üstlendiği "Sağ Salim: 3 Ölü ya da Diri" bugün sinemalarda!

    Toygan Avanoğlu, Pelin Orhuner ve Hüseyin Avni Danyal'ın başrolde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Cezmi Baskın, Nursel Köse, Anıl Çelik ve Özkan Ayalp gibi isimlerin de yer alıyor.

    Serinin en iddialı komedisi olan "Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri" seyircilere kahkaha dolu bir macera sunuyor. Filmin konusu kısaca şöyle:

    Salim kendi halinde uzak bir kasabada huzurla yaşarken muhtar elinde bir mektup ve sürprizle gelir. Yalnızlığından yakınan Salim’i, kimsesiz bir kız olan Salime’yi baş göz etmek ister. Kendi aralarındaki düğünden sonra muhtar hayatını kaybeder. Salim'in gördüğü rüya sebebiyle genç çift, muhtarın defin işlemleri için köye doğru yola çıkarlar.

    Asıl hikayemiz bu yolculukla başlar. Bir terapi merkezinde, her yöreden farklı karakterlerde altı damat ve ekibin başını çeken damatların en yumuşak yüzlüsü Emin’in annesi Ümran vardır. Dolandırıcılık yapan Salime’nin peşinde olan damatlar intikam için onun izini sürerler...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top