Hesabım
    "Spider-Man 4"te Daredevil ve Ant-Man'i Görebiliriz!

    Yeni bir söylentiye göre Charlie Cox ve Paul Rudd, "Spider-Man 4"te Tom Holland'a eşlik edecek.

    .

    "Spider-Man 4" Marvel Studios'ta hazırlık aşamasında ve Tom Holland'ın Peter Parker rolüne geri döneceği biliniyor. Yeni bir söylentiye göre bu filmde, Daredevil olarak Charlie Cox'u ve Ant-Man olarak Paul Rudd'ı da görebiliriz.

    Cox, süper kahraman olarak ilk çıkışını Netflix şovu "Daredevil"de yaptı ve ana karakteri üç sezon boyunca oynadı ancak "Spider-Man: No Way Home"daki inanılmaz kısa rolüne kadar Marvel Sinematik Evreni'ne resmen dahil edilmedi. "She-Hulk"ta daha fazla ekran süresiyle düzgün bir geri dönüş yaptı ve karakter 2025'te Disney+'ta yayınlanacak olan "Daredevil: Born Again" ile geri dönecek.

    İçeriden duyurduğu Marvel haberleriyle tanınan Daniel Richtman'a göre, Daredevil, Spider-Man serisine de geri dönecek. Netflix dizisinin popülerliği ve Cox'un "Spider-Man: No Way Home"daki kısa rolüne gösterilen olumlu tepkinin ardından bu haber hayranları heyecanlandırdı..

    Cox'un Spider-Man 4'te önemli bir oyuncu olarak MCU'ya geri dönmesi aynı zamanda hayranların beyaz perdede görmeyi umduğu Spider-Man ve Daredevil ekibinin de göstergesi olabilir.

    Richtman ayrıca Paul Rudd'un canlandırdığı Ant-Man'in de Spider-Man 4'te, Tony Stark ve Doctor Strange'in Hollanda'nın önceki iki filmdeki rolüne benzer bir rolde düşünüldüğünü bildirdi.

    Bu iddialar henüz resmen doğrulanmamış olsa da, gerçekleşmesi durumunda Marvel içeriklerine olan ilginin azaldığı bir dönemde hayranların sevilen evrene geri dönüşünü sağlayabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top