Hesabım
    "Kingdom of the Planet of the Apes" Yeni Bir Üçleme Başlatıyor

    "Planet of the Apes" serisinin yeni filmi 24 Mayıs 2024'te sinemalarda!

    Disney

    20th Century Studios ve Disney'in yakında çıkacak olan “Kingdom of the Planet of the Apes” filminin yeni bir üçlemeyi başlatacağına dair söylentiler doğrulandı. Film, bu serinin yalnızca dördüncü filmi değil, aynı zamanda yeni bir üçlemenin ilk adımı olacak.

    Hikaye, 2017 üçlemesini sonlandıran "War for the Planet of the Apes"ın sona ermesinden üç yüzyıl sonra geçiyor; Sezar'ın halkını bir vahaya getirdiği zamandan bu yana çok sayıda maymun topluluğu ortaya çıkmış, aynı zamanda insanlar vahşi bir varoluşa indirgenmiştir.

    Sonuç olarak, Sezar'ın efsanesi zamanla kaybolmuştur ancak hatırlayanlar için onun neredeyse ilahi bir figür olduğunu söyleyebiliriz. Wes Ball (The Maze Runner) tarafından yönetilen film, serinin yeni genç maymun kahramanı Noa'ya odaklanıyor.

    Noa'yı canlandıran Owen Teague, Empire'a, karakterinin Sezar'ın kim olduğu hakkında hiçbir fikri olmadığını ve “yolculuğunun bir kısmının bu mirası ve onun çeşitli yorumlarını keşfetmesi" olduğunu söylüyor: "Noa'nın tüm bunların ne anlama geldiğini anlaması gerekiyor."

    Yönetmen Ball, en başından beri planın sadece dördüncü bir film yapmak değil, daha büyük bir hikaye anlatmak olduğunu söylüyor:

    "Başından beri bunu bir üçleme olarak düşündük. Sonunda nereye gidebileceğine ve bu filmlerin mirasına nasıl sığabileceğine dair büyük fikirlerimiz vardı. Bu yüzden kesinlikle şu anda stüdyoyla bir sonraki hikaye hakkında konuşuyorum.

    Son üç film bir şeyin sonuyla ilgiliydi. Bu Musa hikâyesinin sonuna yaklaşıyorlardı. Bunlar insanlığın sonuyla ilgiliydi ve biz de 'Önceki filmlerin küllerinden tırmanacağımız yeni bir ağaç yetiştireceğiz' diye düşündük. Bu film daha çok bir şeyin başlangıcıyla ilgili."

    24 Mayıs 2024'te vizyona girmesi planlanan filmde William H. Macy, Freya Allan, Peter Macon, Eka Darville ve Dichen Lachman da rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top