Hesabım
    Brad Pitt ve George Clooney "Wolfs" İçin Bir Araya Geldi, Devam Filmi Gündemde

    İki yıldızı yıllar sonra bir araya getiren filmin devam halkası şimdiden tartışılıyor...

    .

    Hollywood'un iki büyük yıldızı Brad Pitt ve George Clooney, "Ocean's Eleven" serisinden yıllar sonra, Jon Watts'ın (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) imzasını taşıyan bir filmde yeniden bir araya geldi. "Wolfs" adlı projede ikili, aynı işe atanan iki yalnız iş bitiriciyi canlandıracak.

    Apple TV+, çekimleri bu yılın başında tamamlanan filmi geçtiğimiz günlerde satın aldı ve Ridley Scott'ın "Napoleon" filmine benzer bir düzenlemeyle Sony Pictures aracılığıyla büyük bir sinema gösterimine imza atmaya hazırlanıyor.

    Clooney bu hafta Deadline'a, devam filmi konusunda da bazı ilerlemeler kaydedildiğini söyledi:

    "Brad ve Jon Watts'la yaptığım bu filmin devam filmini şimdiden konuşuyoruz. Harika bir çekimdi ve Jon olağanüstü yetenekli ve aynı zamanda çok neşeli bir adam. Yaptığı işi seviyor. Bunu yaparken çok eğlendik ve gördük. Sıra dışı, harika bir film ve Brad'le yeniden çalışmak çok eğlenceliydi. Çok güzel zaman geçirdik."

    Aktör ayrıca kendisi ve Pitt'in filmin sinemalarda gösterime girmesini sağlamak için "paralarını geri verdiklerini" de söylüyor:

    "David Zaslav'la (Warner Bros. CEO'su) buluştuk ve o şöyle dedi: 'Bakın, yaptığımız her filmin yayına gireceğini düşünüyorum, ancak önce onun sinemalarda gösterime girmesini istiyoruz çünkü filminizin çıkmasınınn, başarılı olmanızın, tanıtılmasının dijital olarak yayınlandığında onu kaç kişinin onu izlediği konusunda faydası var.'

    Brad ve ben, bu filmin sinemalarda gösterime girebilmesi için, geriye para vermek üzere anlaşma yaptık. O zamanlar bu, son bir buçuk yılda olduğu kadar popüler bir görüş değildi. Netflix'in sinema salonu bile almayı düşündüğünü , emin değilim. Ama 'Oppenheimer' ve 'Barbie'ye baktığınızda, onları büyük gişe rekorları kıran bir film olarak kabul ettiğinizde, yayınlarda da büyük bir hit oluyorlar."

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Amy Ryan, Austin Abrams ve Poorna Jagannathan gibi isimlerin yer aldığı film 20 Eylül 2024'te izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top